Világszinten immár több mint 750 millió dollár bevételt termelt a februárban bemutatott Deadpool, amivel már sikerült beelőznie az eddigi korhatáros csúcstartó Mátrix – Újratöltve-t is (742 M). A film ráadásul a beszámolók szerint ca. 58 millió dollárból készült, az eddigi csúcstartó költségének mintegy harmadából, így megtérülés szempontjából még durvább a dolog.
Ryan Reynolds a filmért mindössze 2 millió dollárt tett zsebre, és már a folytatás bejelentésével egyidőben elárulta, hogy újra szeretné tárgyalni a szerződését – összeget ugyan nem tudunk, a HeroicHollywood információ szerint azonban a stúdió rábólintott a sztár új feltételere, és a héten már alá is írták a papírokat.
Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvírók szintén visszatérnek, és bár nem megerősített információ, de várhatóan Tim Miller rendező is újra a kamerák mögé lép. A legfontosabb dolgok ezzel már sínen is vannak – olyannyira, hogy a forgatás állítólag már idén ősszel megkezdődik, azaz könnyen lehet, hogy akár jövőre érkezik a Deadpool 2.
A sztoriról egyelőre nincsenek információk, a stáblista utáni jelenetből azonban arra következtethetünk, hogy a folytatásban fontos szerepet játszik majd a Cable nevű X-Force mutáns, illetve felreppentek már pletykák Domino felbukkanásáról is, aki a képregényekben Deadpool új szerelme.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ