A Galaxis Őrzői Vol. 2 eddig az idei év 3. legnagyobb bevételt hozó filmje (még változhat ugyan) és bár a Bosszúállók: Végtelen háború-ban való vendégszereplésük miatt valószínű pár évet még várni kell az új részre, James Gunn 2 napja egy jopofa Groot-os bögrével a kezében az Instagram-on elárulta, hogy szinte már kész is van a Galaxis Őrzői 3 forgatókönyve.

“Igen, az ébredés utáni fejem egy kicsit kicsúszott az irányítás alól, de fontosnak éreztem, hogy megmutassam nektek az új Groot bögrémet. Hamarosan egy bögre kávé társaságában leülök dolgozni a – majdnem kész – első vázlaton a Galaxis Őrzői 3-hoz – már most 70 oldal.”

Gunn korábban azt nyilatkozata, hogy a Galaxis Őrzői 3. egy olyan új fejezetet fog nyitni az MCU-ban, amely az elkövetkező 10-20 évre meghatározó lesz az egész Univerzum-ra nézve – új karaktereket ismerhetünk meg, illetve a már ismertek háttértörténete is vászonra kerül – valamint azt is tudjuk már, hogy

a Galaxis Őrzői 3 ez lesz az utolsó olyan rész, amelyben a most ismert felállásban láthatjuk a kis csapatot

.

A várható sztorit illetően nem lettünk okosabbak, ám szinte biztos, hogy a Bosszúállók 4. eseményeit fogja követni, és azt is tudjuk, hogy Adam Warlock karaktere fel fog bukkanni benne – ő lesz az, aki átvezeti az egészet a 616-os univerzum-ba.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..