Már jövőre érkezik a Bad Boys 3?

3
321

Bad_Boys_3Idén augusztusban a Sony Pictures közzétette a 2016-19-között bemutatásra kerülő 16 új filmjének listáját, amelyen több remek cím mellett szerepelt a Bad Boys 3 (2017. február 17.) és a Bad Boys 4 (2019. július 3.) is.
Will Smith, az eredeti sorozat főszereplőjének a napokban egy zenei rendezvényen vett részt, amikor rákérdeztek, mi újság a Bad Boys folytatással, a pedig arra következtethetünk, hogy a film az kitűzött premier előtt, akár már 2016-ban a mozikba kerülhet.

“Nagyon, nagyon, nagyon valószínű, hogy a Bad Boys-ot 12-16 hónapon belül látni fogjátok.”

A 16 hónap ugyan nagyjából egybeesik a stúdió korábban bejelentett időpontjával, azonban Smith szerint fennáll a lehetősége, hogy korábban, akár már jövő októberben a mozikba kerülhet a film. Amennyiben ez igaz, nagyon bele kell húznia a stúdiónak, ugyanis a jelenlegi információnk szerint nemhogy végleges forgatókönyve nincs a filmnek, de a rendező személye sem tisztázott, sőt Will Smith és Martin Lawrence visszatérését sem erősítette meg még senki. Utóbbi persze Smith nyilatkozata után eléggé valószínűsíthető, meg különben is, nélkülük nem sok értelme lenne folytatni a sorozatot.
A másik nagy kérdés, hogy Michael Bay vajon kíván-e/tud-e foglalkozni a karrierjét elindító franchise újabb részével – a rendező jelen pillanatban a 13 óra utómunkálatait végzi, de mint a napokban kiderült, a Transformers filmekkel igen komoly tervei vannak az Paramount Pictures-nek, ami hosszú időre lekötheti Bay szabad kapacitását.

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ