Már elő is lehet rendelni a Star Wars: Az ébredő Erő mozijegyet. Új poszter is jött a filmhez

5
221

Star_Wars_Az_ebredo_ero_poszterBár a premier csak hét hónap múlva, december 18-án lesz, a Lucasfilm úgy döntött már most előrendelhetővé teszi a mozijegyeket a Star Wars: Az ébredő Erő-höz. Tegnap este egy új plakát is érkezett a filmhez, amiről érdemes pár szót ejteni – a klasszikus Star Wars filmeket idéző retro hangulatú poszteren gyakorlatilag az összes fontos szereplő feltűnik, ám ami még lényegesebb, az egész hátterében egy olyan szerkezet tűnik fel, amiről azonnal a Halálcsillag jut mindenkinek az eszébe. Azt ugye tudjuk, hogy a film 30 évvel a Jedi visszatér után játszódik, tehát az eredeti Halálcsillag már rég megsemmisült, de akkor vajon mi lehet a képen látható objektum? Lehet, hogy az első Halálcsillag csak egyfajta bétateszt volt, és ez lesz a végleges? Vagy valami teljesen másról van szó?
Reméljük, hamarosan okosabbak leszünk, ma este ugyanis érkezik az új előzetes, ami állítólag tömve lesz eddig nem látott jelenetekkel, és most már igen jó lenne, ha egy rendes tartalmat is kapnánk hozzá.

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Vannak tippjeim.
    Amennyit eddig tudunk a filmről, nagyjából a régóta köddé vált Luke keresése lesz a középpontban. Írták azt is, hogy amikor megtalálják, már nem az az ember, aki volt… Gondolom nem akarnak spoilerezni.

  2. Életcsillag….Az új birodalmiak vagy akárkik is szendvicseket fognak osztogatni az elszegényedett lázadóknak,szigorúan feltüntetve hogy nem tartalmaz bantha húst és az egész egy nagy Hare Krisna táncban fog végződni az élet szentségét ünnepelve…

  3. Az előrendelés egyébként frankón halott a Cinema City-nél.Lefagyott a szisztem náluk rendesen:-)Még szerencse,hogy megvettem személyesen a moziban a zsugát…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ