Még csak pár napja mutatta meg a stúdió a John Wick 2 első előzetesét, és bár semmi sem garantálja, hogy a folytatás is hasonló sikereket fog elkönyvelni, mint az 2014-es eredeti film, a stúdió már el is kezdte fejleszteni a John Wick 3-at. Sőt, Chad Stahelski rendező a Collider-nek azt is elárulta, hogy már konkrét elképzeléseik is vannak a folytatást illetően.

“A stúdió megkért minket, hogy dugjuk össze a fejünket, hátha elő tudunk állni valamivel. Winston (Ian McShane) és Lance Reddick komoly szerepet játszanak az új filmben. Már vannak elképzeléseink.”

Ha valaki nem emlékezne rá, McShane és Reddick mindketten a bérgyilkosok menedékházának is tekinthető Continental hotel menedzsmentjének ismeretlen múlttal rendelkező vezetői, így a harmadik rész nagy valószínűséggel ennek az épületnek, illetve tulajdonosaik titkait fogja boncolgatni.

A jövő februárban érkező második rész kapcsán Stahelski elárulta, hogy nem adta magát olyan könnyen a sztori, mit ahogy sokan gondolják.

“Amikor arra került a sor, hogy rukkoljuk elő valami sztorival, vagy tíz nagyon rossz ötletünk volt, és elkezdtünk kétségbe esni. Amikor azonban abbahagytuk az aggódást, egész jó móka lett. Hogy van-e olyan jó, mint az első? Nem tudom, ezt mindenki döntse el magában. Hogy javítottunk-e pár dolgon? Igen. Jobban kibontottuk-e a karaktert? Igen. Jobban élvezhető-e? Igen, de teljesen más, mint az előző.”

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ