Majdnem Josh Brolin lett Batman

9
239

josh_brolin_batmanMielőtt még bombaként robbant volna a hír, hogy Ben Affleck fogja eljátszani Batman karakterét a közelgő Az acélember folytatásban, egy másik verzió szerint Josh Brolin volt az esélyes a szerepre. A The Huffington Post-nak adott interjújában a színész meg is erősítette, hogy Zack Snyder rendező kezdetben őt szemelte ki Bruce Wayne, azaz Batman eljátszására.
“Az egész Zack ötlete volt”, nyilatkozta Brolin. “De végül egy másik forgatókönyv jobban sikerült, és én igazán örülök Ben-nek.”
Brolin nem nagyon érti a negatív közönségreakciót Ben Affleck-kel kapcsolatban. “Még soha nem láttam ilyen globális reakciót életemben.”, mondta Brolin. “Nem szeretnék most a helyében lenni.” Tény, hogy Affleck-nek minden bizonnyal rosszul eshet a közönség személye elleni fellépése. Brolin szerint: “Ez olyan, mintha azt mondanák: “Csessze meg ez a fikcó, remélem, megdöglik!” Erre te hüledezve: “Micsoda? Haver, ez most komoly? Ez a fickó ugyanúgy dolgozik, mint te vagy én és próbálja a lehető legjobb választást hozni, amit csak tud. Én szeretném, ha Affleck Batman-ként seggeket rúgna szét, ha szeretnék és innák a szavait.” Amint láthatjuk, Brolin-ban nincs harag, amiért helyette Affleck-re esett végül a választás, és nincs káröröm sem a negatív közönségreakciók láttán.
Eközben Ben Affleck felesége, Jennifer Garner a következőképpen nyilatkozott: “Természetesen nagyon izgatott vagyok a Batman szerep miatt. Mi Ben-nel mindent együtt csinálunk, így ehhez a szerephez is úgy álltunk hozzá: “Meg tudjuk ezt csinálni? Biztosan?” A válaszban pedig mindketten egyetértettünk: “Igen, irány Michigan!”


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Brolinnak jobban örültem volna. “Ez a fickó ugyanúgy dolgozik, mint te vagy én és próbálja a lehető legjobb választást hozni, amit csak tud”. Na persze, nem mindenki dobja bele magát 100%osan, de nem vagyok vészmadár, meglátjuk…csak már tartanánk ott, hogy lássuk a filmet, addig még van vagy 2 év :O

  2. Amíg nem tették közzé Affleck-et, addig bíztam benne, hogy végül Brolin kapja meg a szerepet. Ha láttátok a Superman-Batman: Közellenségek c. animációt, ott van néhány másodperc, amíg Batman látható a maszkja nélkül, és totál olyan feje van, mint Brolin-nak. Affleck-ben ettől függetlenül továbbra is bízom, nem tudom, miért, de nekem azaz érzésem, hogy apait-anyait bele fog adni a fickó.

  3. Brolinnak örültem volna a legjobban,egyfelől remek színész másfelől karakteres arc.De van egy olyan sanda gyanúm hogy most Affleck annyira felszívja magát a reakciókon,hogy nem fogok csalódni.

  4. Es ha ben jobban is fogja alakitani batmant mindt bale,kitol kell bocsantot kerjetek,mert ezt oldalt nem olvassa ben. Biztos h jo batman lessz belolle. Bale gane volt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ