Tegnap volt a hivatalos Star Wars nap, és az ünnep nem is lenne teljes, ha nem érkezett volna egy újabb hír a készülőben lévő Star Wars 8-ról. A középpontban ezúttal a legendás Jedi mester, Luke Skywalker áll, aki, ha hihetünk a pletykának, egészen elképesztő új képességek birtokába került. (SPOILER)
Mint tudjuk, a mester és legújabb tanítványa, Rey az Ahch-To bolygón vannak, ahol az legelső Jedi templom is található – itt tanulmányozta Luke az Erőt miután a sötét oldalra állt Kylo Ren likvidálta a tanítványait. A múlt héten egy olyan hír látott napvilágot, hogy a bolygóra maga Kylo Ren is látogatást tesz majd, és a jelek szerint kap egy kis ízelítőt volt mestere igazi erejéből. A Reddit-en bukkant fel egy rövid leírás a jelenetről, ami alapján úgy néz ki, Luke mester a SW-ban eddig még nem látott módon is használni tudja az Erőt.

“Pár héttel ezelőtt felrobbantottak, pontosabban darabokra robbantottak egy Ahch-To kunyhót. A forrásom szerint Kylo és Rey egy olyan párbeszédbe bonyolódik, ami nagyon nem tetszik Luke-nak. Luke megpróbálja leállítani az egészet, majd mérges lesz… és az egész kunyhó, amiben vannak, dezintegrálódik. A forrás nem tér ki rá pontosan, mi okozza a “dezintegrációt”, de úgy hisszük, Luke idézi elő, akár véletlenül, akár akaratlagosan”.

Vajon mi lehet a rejtélyes robbanás oka? És miről beszélhet Rey és Kylo, ami feldühíti a Buddha nyugalmával rendelkező Jedi mestert?
Gyanítom, erre jövő decemberig nem nagyon kapunk választ.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ