Luke levágott keze indítja be a Star Wars VII-et? SPOILERveszély

17
604

Star_WarsA
Badass Digest egy meglehetősen képtelennek tűnő sztorit hozott le a Star Wars VII tartalmáról, logikai bukfenc azonban nincs benne, így még az is lehet hogy tényleg ez lesz az új filmben. SPOILER lehetséges.
“Képzeljétek el a standard Star Wars nyitóképet, ami azzal végződik, hogy a kamera a csillagokat pásztázza. Ahelyett azonban, hogy egy űrhajó úszna be a vászonra… most egy kéz érkezik. Egy levágott kéz, ami az űrben sodródik. Egy levágott kéz, amely egy fénykardot fog.
A kéz egy sivatagos bolygóra zuhan le, ahol leendő hőseink találnak rá. Egyikük Daisy Ridley, a másik John Boyega, aki egy olyan embert alakít, aki változtatni akar eddigi életén. A páros felismeri a fénykardot, mint Jedi relikviát és úgy döntenek, visszaadják azt jogos tulajdonosának.
Küldetésük során eljutnak Han Solo-hoz és Chewbacca-hoz, akik repülnek még ugyan, de már nem a Millenium Falcon-on. Han és Csubi felismerik a fénykardot, és elárulják, hogy már 30 éve nem látták régi barátjukat.
Így tehát elkezdődik a kaland, megkeresni az eltűnt Jedi mestert, miközben egy fagyos bolygón gonosz erők egy új szuperfegyvert építenek, amely komplett naprendszereket képes megsemmisíteni”

Na mit gondoltok?17 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Miért? Ne már!!! A Bespinen vágta le Vader a kezét Luke-nak. Hogy a francba kerül az űrbe? Miért nem ég el amikor becsapódik abba a bizonyos “sivatagos bolygóba” (talán a Tatooin?).
  Naprendszereket elpusztító fegyver? A Halálcsillag is kb hold méretű volt, akkor mekkora lesz az a fegyver?
  Ott a hivatalos folytatás. Bár nem Lukas bácsi írta, de mégis csak elfogadták folytatásnak.
  Ehhhhhh….. így múlik el a világ dicsősége. Köszi Mikey egér!

 2. Igen, mondjuk az egy jó kérdés, hogy, hogy a fenébe tud egy levágott kéz úgy lezuhanni egy bolygóra, hogy nem ég hamuvá még a földet érés előtt. 😀 Ekkora bakit csak észre kéne, hogy vegyenek a T. írók.

 3. Inkább csinálnának egy trilógiát vagy többet a Régi Köztársaságból. Nem ezzel a szar eredet sztorikkal. Engem hidegen hagy Han Solo , Boba Fett is. Annyi más karakter van rajta kívül. Utálom , ha egy színész köré építik fel a filmet…
  A Régi Köztársaságban legalább több Sith és több jedi volt. Sokkal érdekesebb bolygók. Disney elmész a kur********-ba konkrétan. Nem várom az uj Star Wars filmeket. Mehetnek a levesbe. Maradok inkább a könyveknél.

 4. A kéz csak akkor égne el ha az adott bolygónak lenne légköre, mielőtt még felcsap mindenki csillagásznak….
  És, hogy van-e arról nem esik szó mivel csak rátalálnak azt nem írják miben vannak.(szkafander vagy rövid gatya)
  De ettől függetlenül ez a történet nagyon sántít azon a ponton hogy a kéz eleve az űrbe kerül.

 5. Durden : Na az már jobban hangzik, és inkább a klónos sztori kéne, de ugye a klónos sztorit is, ahogy a többi könyvfolytatást is elvetették alap storyként.

 6. Na fasza…nem értem, hogy akkor ebből a storyból mit várnak, találunk egy kezet egy fénykarddal és keressük meg, hogy kinek a keze, ez tényleg rohadt cinkes miki egeres hányadék story.

 7. Sztem fake az egész…
  Eleve is nem hinném ,h Han és Chewbi nem tudja merre van Luke… Leiával elvileg együtt vannak/voltak lettek gyerekeik, valószínűleg szorosabb a kapcsolatuk mintsem h 30 évig nem látják egymást.

 8. Én még mindig azt mondom, hogy a Thrawn-trilógiát kellett volna elkezdeni, ami ugyan 5 évvel a Jedi visszatér után játszódik, ám apró módosításokkal – pl. nem öt, hanem húsz év – összehozható lett volna. Nem tudom, Abrahams bácsi mit akar ezzel a story-val, de remélem, nem ekkora marhaság lesz a végeredmény. Jah, és ez a Star Wars IV sztorijának a kopija.

 9. “A kéz csak akkor égne el ha az adott bolygónak lenne légköre, mielőtt még felcsap mindenki csillagásznak….”

  Nem kell ehhez csillagásznak lenni. Ha a bolygónak nincs légköre, akkor sem szabadna épnek maradnia, legalábbis olyan szinten nem, hogy abból ki lehessen venni, hogy az valamikor egy kéz volt, mivel így, vagy úgy, de be kell, hogy csapódjon a bolygó talajába. Ezen felül a világűrben -270°C van, ezért Luke emberi keze csonttá lenne fagyva, ami kizárja, hogy egyben megússza a földdel való találkozást. Szimplán szilánkosra kéne törnie, még akkor is, ha a bolygón nincs légkör, mert ugyebár ütközik vele, nem csak úgy ráröppen. Különben, megkockáztatom, hogy ezt a robot keze is csak nehezen vészelné át.

 10. Rohadt egér. És a kanonizált könyvekkel mi lesz? Azokkal amiket több évtizeden keresztül írtak, rakták egybe az egész történetet, az egérnek csak a pénz számít, semmi más, csak, hogy még egy, vagyis 3 bőrt lehuzzanak a franchiseról. Ha nem fog illeszkedni az egész történet kronológiai sorrendjébe, legyen akármilyen jó film, számomra ott fog végetérni a star wars. Inkább az old republic sztoriját vették volna elő. Abban úgyis sok a rés, jó pár ezer év van üresen. De a pénz nagy úr

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ