A képregények/képregényfilmek világában már a szemünk sem rebben meg, ha egy-egy halottnak hitt szuperhős vagy épppen gonosz újra felbukkan egy történetben, Loki, a nagy trükkmester pedig közismerten kicselezte már párszor a halált.
Tom Hiddleston, a karakter megformálója legutóbbi interjúja alapján azonban nagyon úgy néz ki azonban, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború mégis az utolsó kalandja volt Thor mostohatestvérének:

“Már két éve tudtam erről a jelenetről. 2016-ban találkoztam a Marvel képviselőjével, aki a Ragnarök sztorijáról és a filmmel kapcsolatos elképzeléseikről beszélt nekem. Később a Russok is betoppantak, bemutatkoztam nekik, majd leültünk mind a négyen, és ők elkezdtek beszélni róla, hogy ez voltaképpen a Végtelen háború kezdete… Az egész idő alatt, amikor a Thor: Ragnarököt forgattam, tudtam, mi következik. A Ragnarök végén Loki újra elfogadja testvérének Thor-t, és szerintem a Végtelen hábórú egyik legerősebb jelenete volt, amikor Odin fiának hívja magát – ez lezárja az egész utazást, amit Loki tett. Loki halála drámaian megemeli a téteket – megerősíti, hogy Thanos sokkal, de sokkal veszélyesebb, mint bárki, akivel eddig találkoztunk.”

Hiddleston ugyan nem jelentette ki kategórikusan, hogy Loki egyszer és mindenkorra halott, de a szavai alapján nagyon arra lehet következtetni – a karaker újrafeltámasztása sokak szerint teljesen tönkrevágná azt az ívet, amit az elmúlt évtizedben építgettek és most a végpontjára ért.
Szóval, biztosan jelen pillanatban még nem jelenthetjük ki, de minden jel arra utal, hogy Loki Laufeyson útja végére ért a Marvel mozifilmek univerzumában2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. hát.. .elég logikusnak tűnik, hogy meghalt a karakter, szerintem igazából csak azoknak van esélye a feltámadásra akik a csettintés hatására tűntek el az élők közül, akik már előtte meghaltak, azoknak a feltámasztása nem lenne logikus, mert ennyi erővel Quicksilver-t is feltámaszthatnák, meg mindenkit..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..