Loki nem lesz benne a Bosszúállók 2-ben

9
642

Loki A Bosszúállókban Hulk elintézte Thor féltestvérét, Lokit lazán beledöngölte a Földbe, puhány istenkének nevezte. Loki a Thor első részében és Marvel szuperhőscsapatának megalakulásakor állhatott a negatív oldalon és hiába várunk arra, hogy esetleg egy folytatásban Bruce Banner alteregója kiverje belőle szuszt, ez a közeljövőben nem fog előfordulni. Még most is csak találgatni lehet, hogy a Bosszúállók 2-ben ki fog borsot törni a hősök orra alá, az viszont biztos, hogy nem Loki. Joss Whedon megerősítette, hogy felbukkanására ne számítsunk. Nem is baj, rengeteg kemény gazfickó mászkál a Marvel univerzumban.


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Pedig a képregény szerint ő fogja birtokolni a végtelen kesztű pár kirstályát amitől megnő az ereje és amik végül Thanosnál kötnek ki asszem’. Akkor lehet, hogy sem Loki, sem Thanos nem lesz benne a 2-ben, inkább a 3-ra tartogatják őket. 🙁

  2. Tibo, hát thanos elvileg halhatatlan, szóval ha őt beletennék a filmbe, nem tudom ki győzhetné le, de voltak olyan hírek hogy a 3. részben benne lesz, de a másodikban biztos nem.

  3. Ha a másodikban nem, akkor a harmadikban igen 😀 Mindent bevetnek majd a 3. részbe, remélem! Várjuk a következő filmeket 😀 Már csak 2 év 🙂 2 karácsony, hamar eltelik gyerekek! 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..