A Logan – Farkas az idei év egyik legjobb kritikákat kapott filmje volt, (sajátunkat itt olvashatjátok). Hugh Jackman és az általa alakított Wolverine a filmmel ugyan elbúcsúzott a mozivászontól, James Mangold rendező és Hutch Parker producer azonban még nem tudta elereszteni a történetet, a The Hollywood Reporter-nek ugyanis nemrég elárulták, hogy

már dolgoznak a Logan-ben megismert X-23-as mutáns, azaz Laura spin-off-jának forgatókönyvén.

Egy fiatal, ráadásul nem is angol anyanyelvű kislány (Dafne Keen) főszereplésével készülő szuperhősfilm első hallásra elég merész húzásnak tűnik ugyan, ám James Mangold szerint a Wonder Woman bebizonyította, hogy elérkezett a női szuperhősök ideje.

Patty [Jenkins] filmjének sikere megerősítette a stúdiókat abban, hogy nem kell félni a női főszereplőktől. Nos, most itt állunk egy női főszereplővel. Hihetetlen. Hogy mihez kezdünk vele? Pont itt tartunk most (a Laura forgatókönyvvel), éppen megálmodjuk.” – magyarázta.

Hutch Parker elárulta, hogy terveik szerint Laura filmje egy kicsit más hangvételű lenne, mint a Logan.

“Nem feltétlenül ugyanabban a tónusban és műfajban készülne, mint a Logan, de azt hiszem, ez az univerzum egyre jobban kitágul: új utak nyílnak és új, népszerű karakterek jelennek meg. Laura karaktere jóval összetettebb, mint amit a filmben láttunk, és vannak mások is, akik elindulhatnak a saját útjukon”1 hozzászólás

  1. Ezeket a nyilatkozatokat szeretem, de komolyan! 🙂 Már sokadjára olvasom ezt a “lesz ilyen is meg olyan is de lehet hogy nem lesz, de nagyon új lehetőség van benne meg abban is meg talán abban is de lehet, hogy nem, de bízunk benne mert jó lehetőségnek tűnik de majd meglátjuk………” Ez a sok paraszthülyítés, hogy elmond 4-5 mondatot és nem mond vele semmit! Így én is tudok! :)))))))))))))))) És tényleg nem 1 ilyen semmitmondó szöveget olvastam a rendezőktől meg a többitől…. :)))))))))) Inkább mondja azt, hogy majd meglátjátok! Komolyan ez Vicccc!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..