Hugh Jackman a hét elején sejtelemesen elárulta, hogy érkezni fog valami a Wolverine 3-mal kapcsolatban. A rajongók nagy része valami teaserben reménykedett, ám végül nem lett igazuk: egy címet és egy posztert kaptunk.
A Hugh Jackman főszereplésével készült utolsó Wolverine film végleges címe tehát nem más mint:

Logan

Nekünk tetszik.
A címnél azonban még érdekesebb az első poszter (a teljes kép a link alatt), amin Logan kieresztett adamntium pengés kezét egy kisgyerek szorongatja. Hogy ez mit jelent? A The Wrap informátora szerint a Wolverine kezébe kapaszkodó kislány nem más, mint a régóta emlegetett X-23-as klón, azaz Laura Kinney, akit Logan a szárnyai alá vesz. Az oldal azt is megerősítette, hogy a sztori 2024-ben játszódik, és jóval sötétebb minden eddigi X-men és Wolverine filmnél.
James Mangold rendező nemrég megerősítette, hogy a film részben az Old man Logan képregényszálon alapszik, sőt, közzé is tette az forgatókönyv egy oldalát, amelyen az igencsak lerobbant Logan limuzinsofőrként tengeti életét, és masszív alkoholista lett.
A beszámoló szerint 2024-re drasztikusan lecsökkent a mutánsok száma, a kormány pedig életre hívott egy Transigen nevű programot, amelyben a mutáns gyerekeket igazi gyilkológépekké képezik ki. Logan mentoráltjának állítólag szintén adamantium karmai vannak, szám szerint kettő.
Reméljük, hamarosan érkezik az első előzetes is…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ