Linda Hamilton és Michael Biehn is visszatérhet a Terminator 5-ben

9
527

Hamilton_Biehn2A hét elején látott napvilágot a hír, hogy az ötödik Terminator film rendezői székében a Thor: Sötét világ rendezője, Alan Taylor foglal helyet. Az is nyilvánvalóvá vált, hogy a film inkább lesz a széria újraindítása, mintsem a folytatása.
Arnold Schwarzenegger egyre-másra nyilatkozza, hogy szívesen visszatérne korábbi szerepéhez, bár ha a film valóban a széria újraindítása lesz, az megnehezítheti a terveit. A The Mirror szerint azonban nemcsak Schwarzenegger várható vissza (aki mellesleg csekély 20 millió dolláros gázsit remél kisajtolni a produkcióból), hanem az első rész két másik főszereplője, a Sarah Connort alakító Linda Hamilton és Kyle Reese-t megszemélyesítő Michael Biehn is (azaz John Connor szülei).
Egyes pletykák szerint a Terminator új része 1950-ben fog játszódni, ahol a SkyNet Sarah Connor szüleit veszi célba az időgéppel visszaküldött halálosztó gépezettel. Schwarzenegger azt az embert játszaná, aki megvédi őket, és innen kapja az ihletet a SkyNet a későbbi T-800-as modellhez.
Még kérdéses, hogy mennyi létjogosultsága van a most 66 éves színészt akár terminátorként, akár az első részt megelőző, ’50-es évekbeli megmentőként visszacitálni, bár az Erőnek erejével című akciófilmjével azért szépen bizonyította, hogy öregember nem vénember.


9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Vicces lenne… Bár szerintem azért nem való már ez a gépként/gépek ellen hősködés a jó öreg Arnold-nak. Mindazonáltal ez az ’50-es évek elképzelés jól hangzik.

 2. Felborítana mindent, kérem szépen. Az első terminátor a 80-as években vette célba Sarah-t, akkor az most hogy nézne ki, ha a szüleit is? Akkor majd kihozzák úgy a filmet, hogy megszületik a csaj, a szülők elrejtik valahova, aztán a gép kinyírja mindkettőjüket vagy mi? Kész röhej lenne, romba döntené és meggyalázná az eddigi négy részt – hozzáteszem, a Bale-es filmet lett volna jobb folytatni.

 3. Black, veled értek egyet, ezt az időutazós témát hanyagolni kéne, a 4.-el végre jó irányt váltott a sorozat az izzadtság szagú 3 után, azt kéne folytatni, Bale-el, T1000-el stb

 4. Az ötlet szerintem jó. Már mint hogy az 50′-es években játszodna, és ugyan úgy azaz hasonlóan nem tudnák miért törénik velük min az ami, és hogy lányuk Sarah a célpont. Viszont azt is támogatnám, hogy amit Bale-el elkezdtek jövőben játszodó szálat folytathatnák, hoy megismerhesük azt a jövőt amit már Cameron az első két részbe már felvázolt, és a 3. rész is tovább erősítet.

 5. Azt mindenki elfelejti, hogy az első részben nem csak Arnold Swarzenegger volt T-800-as? Mikor Kyle álmodik és betör a telepükre egy beszivárgó, az tökre nem Swarzenegger volt, hanem valami másik nagydarab csávó.. Tehát már a 2. részben elcseszték.(amúgy is komolytalanabb mint az első, nem véletlenül nem szeretem már azt annyira..) Leginkább azt kellett volna, hogy már a 2. részben bekövetkezzen az ‘Ítélet napja’ és ne csak a címben.. A 3. rész meg kész röhej – megcsinálták mégegyszer a 2. részt, újratervezték a fejvadászokat(buzi gömbölyűkre)és raktak bele egy jócsajt azt csá.
  A 4. rész pedig nem lett volna rossz, ha a sztorit jobban megírják és elfelejtik ezt a happy end meg ‘hatalmas robbanás’ klisét a végén..
  A sorozatot meg nem tudom kommentálni a jóízlés határain belül. Arra sem érdemes hogy rászánjak 1 percet is.
  Nos, így már nem tudom hogy várom-e egyáltalán az 5. részt..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..