Úgy tűnik, a régi csapat teljes egészében vissza fog térni a Terminator 6-ban, tegnap ugyanis James Cameron rendező bejelentette, hogy Arnold Schwarzenegger mellett a filmtörténelem egyik legkeményebb női karaktere, Linda Hamilton, azaz Sarah Connor is szerepelni fog a filmben.

“Amilyen nagy hatással volt saját nemére, és az akciósztárok egészére nézve, azt hiszem óriási bejelentés, hogy a tapasztalt harcos, akivé vált, visszatér.”

Egy nemrég tett nyilatkozat alapján úgy tűnik, hogy Arnold Schwarzenegger nem a jól ismert T-800-as Terminatorként, hanem az emberként fog szerepelni a filmben, azaz valószínűleg magyarázatot kapunk rá, hogy miért éppen az ő fizimiskájára alkotta meg a Skynet a T-800-as Terminator szériát.
Sarah Connor pontos szerepére a történetben egyelőre nem kaptunk magyarázatot, ám a jelenléte tovább erősíti a teóriát, miszerint Cameron a Terminátor 2 – Az ítélet napja-tól folytatja a sztorit, a Temrinator 3-ban ugyanis Sarah Connor meghalt.
Egy rövid, ám nem túl sokat mondó magyarázatot azért kaptunk Linda Hamilton visszatérésére:

“Egy csomó 50-60 éves fickó van, akik gyilkolják a rosszfiúkat, nőben azonban nincs erre példa.”

Hát most lesz…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..