7 év telt el a Tron: Örökség bemutatója óta, a folytatást pedig ezen idő alatt legalább kétszer halottnak nyilvánították, majd később újra beszélni kezdtek róla.
Hogy érdemileg nem történt semmi a Tron 3 körül, azt a legtöbben annak tulajdonítják, hogy a Disney időközben megszerezte a Lucasfilmet és vele együtt a Star Wars filmes jogokat, a sorozat feltámasztása pedig annyi energiájukat (és pénzüket) lekötötte, hogy egyszerűen nem volt kapacitásuk egy másik nagyszabású sci-fi franchise-zal foglalkozni.

2015-16 tájékán a Disney egyszer úgy döntött, hogy folytatás helyett inkább mégis reboot-olná a Tron franchise-ot, és ekkor került a képbe Jared Leto neve, aki az új film főszereplője lett volna. Leto nemrég a Szárnyas fejvadász 2049 egyik főszerepében volt látható, a színész azonban továbbra is számít rá, hogy a Tron 3-ban is találkozni fogunk vele.

“Hatalmas film volt, és én úgy gondolom, óriási potenciál van ebben a világban, rengeteg el nem mesélt sztori. Én teljes mértékben benne vagyok a játékban, hogy ebben segítsek, bármilyen módon, amit el lehet képzelni. Egy olyan dologról beszélünk, amiről folynak a megbeszélések, és sokan keressük a lehetőséget, hogy valóra is váljon. Igaz, még eléggé az elején vagyunk.”

Joseph Kosinski, az előző rész rendezője, ugyan soha nem volt kijelölve a reboot mellé, azonban örömmel elvállalná. Nem is olyan rég a franchise-ról ezt nyilatkozta:

“A Tron 3 jelenleg hibernált állapotban van. De ott van. Nem halott. Él, és ott üldögél várva a megfelelő időre, amikor elindulhat.”

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..