30 év után folytatódik a Star Wars története, 35 évvel az elsőt követően megérkezik a Szárnyas fejvadász folytatása, – James Cameron 25 év után visszatér, hogy folytatást készítsen a Terminátor 2. – Az ítélet napjának, Ridley Scott újra előveszi az Alien francise-ot… hosszasan folytathatnám a sor, a lényeg annyi, hogy nyugodtan kijelenthetjük, hogy A Nagy Visszatérések – esetleg A Nagy ötlettelenség? – éveit írjuk.

A Halálos fegyver sorozat negyedik része szintén közel 20 éve futott a mozikban, ám úgy tűnik,

most ez is folytatást kaphat, sőt, és nem csupán a főszereplő páros Mel Gibson és Danny Glover, de még az eredeti film rendezője, Richard Donner is visszatérhet.

A beszámoló szerint a teljes csapat a fedélzeten van, és jelen pillanatban gőzerővel zajlanak a tárgyalások a Warner Bros-szal. Mel Gibson jelen pillanatban 61 éves, ám remek formában tartja magát, Danny Glover 71 évesen valószínűleg egy kicsit már nehezebben fogja venni az akadályokat, azonban mindketten pelyhes szakállú kölykök a 87 éves Richard Donner-hez képest, aki utoljára 2006-ban rendezett filmet.

A Halálos fegyver franchise újraélesztése már többször szóba került az elmúlt évek során, egy időben Chris Hemsworth főszereplésével szerették volna rebootolni, ám végül nem lett belőle semmi. Készül viszont egy remek kis sorozat belőle, ami idén már a 2. évadába lépett.

Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből..NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..