Lesz folytatása A Fantasztikus négyes-nek?

2
342

A-fantasztikus-negyes-poszterA katasztrofális hétvégi nyitás és porig alázó kritikák ellenére a 20th Century Fox-nak vannak még tervei a A fantasztikus Négyes-sel, bár egyes források szerint a közeli jövőben biztosan nem láthatunk új filmet a sorozatból. A The Hollywood Reporter-nek az amerikai forgalmazás vezetője, Chris Aronson nyilatkozott: “Bár csalódottak vagyunk, továbbra is hűek maradunk a karakterekhez, rengeteg tervünk van még a Marvel Univerzummal”.
Ezzel ellentétben egy magát megnevezni nem kívánó bennfentes állítása szerint a stúdió egyelőre leállította a folytatással kapcsolatos munkákat, és inkább a Deadpool 2-re koncentrál, aminek az első része jövő februárban debütál, és a nemrég érkezett előzetesekre igen pozitív reakció érkezett a rajongóktól.
Ha a korábban már esett szó arról is, hogy A Fantasztikus négyes és az X-men szereplői egy közös filmet is kaphatnak – jelen pillanatban ez tűnik a legésszerűbb tervnek, ugyanis (ismét) bebizonyosodott, hogy látványos képességeik ellenére A Fantasztikus négyes tagjai nem képesek egy egész estés filmet nyereségessé varázsolni.2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ