Lehull a lepel az ellenfélről – Avengers forgatás

13
325

AvengersNapi Batman posztunk megvolt Pittsburg-ből, most ruccanjunk át a New Yorkká átlényegült Cleveland-be, A bosszúállók /The Avengers/ forgatására. Whedonék alaposan belecsaptak a lecsóba! A forgatási helyszínről a múltkor már láttunk képeket, megfigyelhettük, hogy milyen remekül dolgoznak a díszletesek. A továbbiakban fotókat böngészhetünk a helyszínre megérkező Amerika Kapitányról civilben és teljes harci díszben, valamint igazán látványos akciójelenetek videói következnek rengeteg robbanással, és lehull a lepel az ellenfél kilétéről is.
Cleveland-ben is, akárcsak A sötét lovag: Felemelkedés esetében Pittsburg-ben, meglepően nyíltan zajlik a forgatás. Szívesen lennék most amerikai, na nem azért, mert nagy rajongó lennék, de szeretném átérezni egy ilyen forgatásnak a milliőjét! Mazsoláztunk egy kicsit a világhálón fellelhető elképesztő mennyiségű Avengers forgatási kép és videó közül (vigyázat, spoiler-veszély!). Galériánkat böngészve láthatjátok Amerika Kapitányt civilben a város forgatagában, majd új jelmezében a “barrikádok élén”. Személy szerint nekem a II. világháborús ruházat jobban bejött, de hát haladnunk kell a korral! Több képet és videót is találtok a múltkor bemutatott helyszínről, ami “élettel telítődött” a rengeteg statiszta jóvoltából, s ahol zajlik rendesen a hadd-el-hadd!
Legvégül a Kapitányt is láthatjuk küzdeni, ami fellebbenti a fátylat: az ellenfél nagy valószínűséggel a Skrull lesz, amely egy idegen, emberszerű faj – valószínűleg Loki zúdítja ránk e vészt egy csillagközi birodalom mélységeiből. Az ellenfél rendkívül furmányos, hiszen molekuláikat képesek gondolati úton átrendezni, így bármilyen életformává, legyen az emberi, állati vagy földönkívüli, át tudnak alakulni. Ám hőseink készek szembeszállni velük, s amint lentebb láthatjuk, Amerika Kapitány gyorsan neki is áll az aprításnak. A videón csak motion-capture ruhában, földönkívülinek tűnő fegyverekkel ugrabugráló kaszkadőröket látunk, amiből következik, hogy a Skrull népség CGI formájában lesz a vászonra álmodva. Kíváncsian várjuk a végeredményt!© filmtrailer.hu


Forgatási fotók A bosszúállók /The Avengers/ című filmből:



Káosz és zűrzavar:



Ha a Kapitány egyszer begorombul:



Valami közeledik:



Robbanások fentről:



Robbanások szemből:



Amerika Kapitány harca az ellenséggel:


13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. jól látom hogy a második videóban Amerika kapitány van az egyik kocsi tetején vagy csak a szemem csal? 😀
    mindenesetre irtózatosan várom ezt a filmet akárcsak az új Batman-t 😀
    következő év legjobban várt alkotásai(eddig) a részemről 😀

  2. Nem tudom milyen milyen filmválaszték lesz jövőre de megint kiválasztok vagy 5-öt amit a moziban fogok megnézni ez lesz az egyik már látom na és persze a batman se maradhat ki

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..