Lara Croft: Tomb Raider reboot Olivia Wilde-dal?

5
95

Lara Croft: Tomb RaiderDan Lin, aki többek közt A tégla, a Terminator – Megváltás, valamint a Sherlock Holmes producere is volt, most egy új Lara Croft: Tomb Raider filmen dolgozik, mely az új trendnek megfelelően nem az előző részek folytatása lenne, hanem a sorozat teljes újrakezdése. Egyelőre szinte semmi konkrétumot nem tudni a filmről, viszont egy meg nem nevezett illetékes az alábbiakat nyilatkozta:
“Ez egy sokkal sötétebb, komolyabb Tomb Raider film lenne, mint az előzőek. A lényeg, hogy legyen egy kiváló rendezőnk és egy okos, ötletes forgatókönyvünk, és akkor a karakter a nők és a férfiak közt is népszerű lehet. Olivia Wilde az egyik, akinek a neve felmerült a főhősnő szerepére. Ő ideális választásnak tűnik.”
Az új Tomb Raider film tehát még nagyon kezdeti fázisban tart, egyelőre csak az biztos, hogy az előkészületeken dolgoznak, még nincs tervezett időpont a forgatások megkezdéséhez, és valószínű hogy 2013 előtt nem is jön ki az alkotás.5 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..