Külön filmet kapnak a Madagaszkár pingvinjei

7
829

madagaszkar_pingvinAzt hiszem sokan egyetértenek vele, hogy a Madagaszkár rajfilmsorozat – aminek jövő nyáron már a harmadik részét láthatjuk – talán legeredetibb és legmókásabbra sikerült szereplői a katonásan kemény, rettenthetetlen pingvinek, név szerint Skipper, Kowalski, Private és Rico.
Rövidfilm formájában már találkozhattuk velük az első Madagaszkár film Blu-Ray változatán, és The Penguins of Madagascar címen a Nickelodeon csatornán egy sorozatot is kaptak – Spongyabob után a második legnézettebb műsor lett a 2-11-es korosztályban -, most azonban úgy tűnik, egy egész estés Spin-off fog készülni aminek ők lesznek a középpontjában. A még cím nélküli projekt forgatókönyvének megírásához már le is szerződtették Alan Schoolcraft-ot és Brent Simons-t, akiktől legutóbb a Megaagy-at láthattuk.
További részletekkel sajnos nem szolgáltak, de úgy tűnik, a projekt sínen van.7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hatalmas rajongója vagyok a Madagaszkár Pingvinjei sorozatnak. Szerintem a Nick egyik legjobb műsora az Angyali keresztszülőkkel együtt. Németül láttam az összes részt, (+ 4-5 részt magyarul) de számomra egy hihetetlen élmény. Mindig megtudnak lepni az újabb részekben. Magyarul azt hiszem csak az első évadot szinkronizálták le és azt sem teljesen. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Akár angolul akár németül, aki tökéletesen érti a nyelvet az szórakozni fog rajta.
    Nagyon kíváncsi leszek erre a mozifilmre. Sokat kell még rá várni, de akármi is lesz a végeredmény szerintem akció dús, látványos és főleg nagyon vicces lesz.

    Hajrá pingvinek!!!!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ