Kristen Stewart lett Hollywood legjobban kereső színésznője

7
128

kristen-stewartA Forbes magazin ismét közzétette a megszokott “Hollywood legjobban kereső színésznője” listáján, amelynek élén idén az Alkonyat sorozat sztárja, Kristen Stewart végzett 34.5 millió dolláros bevétellel, ami 4 millióval több, mint amennyit tavalyi lista, első helyezettje Angelina Jolie ért el (ő idén a 4. helyet csípte el). Stewart a vizsgált időszakban Alkonyat – Hajnalhasadás 1. részében, valamint a Hófehér és a vadász-ban játszott, de valószínűleg az Alkonyat sorozat korábbi részeiből is folyt be neki pénz szépen.
A lista második helyezettje sokak meglepetésére Cameron Diaz lett 34 millióval, amit a szakértők Rossz tanár című vígjátéknak sikerével magyaráznak – a film 20 millióból készült és 216 milliónál tart, amiből valószínűleg szépen jutott a színésznőnek.


Hollywood 10 legjobban kereső színésznője


1. Kristen Stewart – 34.5 millió
2. Cameron Diaz – 34 millió
3. Sandra Bullock – 25 millió
4. Angelina Jolie – 20 millió
5. Charlize Theron – 18 millió
6. Julia Roberts – 16 millió
7. Sarah Jessica Parker – 15 millió
8. Meryl Streep – 12 millió
9. Kristen Wiig – 12 millió
10. Jennifer Aniston – 11 millió


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. BBQ: xD.. Mi bajod szerencsétlen lány színével? 😀

    Igazából nem vágom ki ez a csaj, nem nézek alkonyatot 🙂 Szerepelt már más műfajú filmben? És ha nem, eltudnátok képzelni valami más műfajban?

  2. BBQ: Remélem nem szolira fogja költeni azt a pár millát, mert a bőre színe így jó ahogy van. És színésznőnek is tökéletesen megfelel, bár tényleg még csak az Alkonyatban láttam őt 😛

  3. Az alkonyaton kívül még a Hófehérben szerepelt és ennyi… Amúgy szerintem a pénzt a szája felvarrására költse mer kezd untatni, h minden képen vagy videóban nyitva a szója -.-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..