Korhatáros lesz a Terminator 5.

10
363

terminator-salvationAz Annapurna Pictures a tegnapi nap folyamán hivatalosan is megerősítette, hogy a Terminator 5 R-rated, azaz 18+ korhatáros filmnek készül – a bejelentés valószínűleg az a lavina ösztönözte, amely A feláldozhatók 2 körül indult, amikor bejelentették, hogy Chuck Norris miatt egy korhatár nélkül megtekinthető (PG-13) film kerül majd a mozikba (Rögtön készült is hozzá egy remek poszter, amin kedvenc akciósztárjaink vízipuskával lövöldöznek).
Megan Ellison, az Annapurna Pictures tulajdonosa és elnöke egy nyilatkozatban megígérte a rajongóknak, hogy a Terminator nem gyerekfilm lesz. “Nem nagyon mondhatok nektek semmit a Terminator 5-ről, de az biztos, hogy a film korhatáros lesz, aminek isten és James Cameron is szánta.” – olvashatjuk.
A korhatár nélkül megtekinthető filmek védelmében azért ne felejtsük el, hogy a bevétel szempontjából komoly kiesésre lehet számítani, amire minden bizonnyal a büdzsé meghatározásának is odafigyelnek, valamint hogy a Terminator: Megváltás is PG-13-as besorolást kapott, pedig azért nem panaszkodhattunk az akciójelenetekre…


10 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Én nem bánom csak jöjjön már vissza a régi színvonal, nem azt mondom hogy a 3-4 rész rossz volt csak egyszerűen hiányzott belőlük az a fajta szellem amit Cameron alkotott, és csak egy igen látványos akciófilmekké degradáltak. Majd meglátjuk remélem egy neves rendezőt sikerül leszerződtetni.

 2. nem, azt nem bjrják szinten tartani. nem is bírták és azóta sem bírják. 🙂

  Slaver. Az a fajta szellemiség maximum Cameronnal jöhet vissza. Majd ha az öreg úgy dönt. A remény hal meg utoljára. ^^

 3. Nehéz eset ez a film. Mindig nehéz egy olyan filmet folytatni, aminek első esetleg a második része korszakalkotó volt. Szóval komoly meló lehetett a 3-4 rész elkészítése is és/de mégis lemarad az első kettőtől. Azt gondolom, hogy a korhatáros besorolás csak segíthet a sorozaton… esetleg kerekedhet egy olyan sztori is, amit egy 13 év körüli gyereknek nem feltétlen kell értenie. Na és egy kis terminátoros trancsírozás sem árt.

 4. Nem azon múlik, hogy Cameron bácsi “szeretné-e” megcsinálni…
  Egy korábbi itt megjelent cikkből idézve:
  “…a megfilmesítés jogai – amik most a Pacificor befektetési társaságnál vannak – 2018-ban visszaszállnak James Cameronhoz -, ha jól gazdálkodnak az idővel, addig akár 2-3 film is beleférhet…”
  Most még a Pacificornál vannak a jogok, így Cameron legközelebb 2018-ban nyúlhat a Terminátorhoz.

 5. Hát a 4. rész egy szar volt… már bocs akinek beletaposok a lelkébe. Semmi nem történt benne, számomra unalmas volt, elvesztegetett percek az életemből. Az a film totális bukás volt nálam… remélem ez nem lesz az.

  Ez az EX2 poszter kurva nagy… 😀 Nem tudom ki csinálta, de biztos nem valami normális gyerek volt az 🙂 De ettől még odab*sz

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..