Kiefer Sutherland játszani fog A kaptár rendezőjének Pompeii című filmjében

3
80

24-Kiefer-SutherlandKiefer Sutherlandről sokaknak talán csak Jack Bauer ugrik be, de a színész réges-régen jó néhány korrekt filmben játszott. A vadnyugat fiaira talán egy egész generáció emlékszik, az Elveszett fiúk horror egyes körökben klasszikusnak számít, az 1993-as Három testőr talán az utolsó élvezhető Alexandre Dumas adaptáció volt. Manapság inkább sorozatozik, de olykor sikerül beiktatnia egy filmet is, legutóbb a Melankóliában láthattuk. Paul W.S. Anderson is megkereste Donald Sutherland fiát, a Pompeii-ben nem a főhőst játszhatja, hanem egy szenátort, akinek annyi vaj van a füle mögött, hogy abból sok kenyeret meg lehetne kenni. Szemet vet egy lányra (Emily Browning), akibe a Kit Harrington által játszott rabszolga is fülig szerelmes. Mivel a történet i. e. 79-ben játszódik a Vezúvnak is fontos szerep jut, szépen ki tör, Harrington karaktere kihasználja a zűrzavart, kereket old és a lángokban álló városban próbálja megtalálni szerelmét. Andersonnak nem lesz sok ideje a forgatásra, hiszen jövő év szeptemberére A kaptár következő részével is el kellene készülnie.


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. hú ez egy kicsit bés-nek tünik.amugy mindig imádtam a történelmi kalandfilmeket,ez meg egy klasszikus drámai alapsztori.ja ZÓRÁD ERNŐ csodálatos képregényét a Pompei Utolsó Napjait is látnia kell mindenkinek akit e történet érdekel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..