Kicsivel később jön a Need For Speed

8
105

needforspeed1 A DreamWorks úgy döntött, hogy a Need For Speed 2014 február 7-re kitűzött bemutatóját 5 héttel elhalasztja, a közkedvelt számítógépes játékfranchise alapján készülő produkció 2014 március 14-én kerül az amerikai mozikba. A stúdió azért kényszerült erre a lépésre, mert február 7-e kissé zsúfolt volt, hisz akkor érkezik a filmszínházakba a Sony/Columbia által finanszírozott Robotzsaru és a Warner Bros égisze alatt készülődő Lego.

A Need For Speed filmet Scott Waugh dirigálja, Aaron Paul, Dominic Cooper, Imogen Poots és Michael Keaton lesznek a főbb szereplők.


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. RX én is ettől tartok.
    Amúgy akár egy az egybe is átemelhetnék a korábbi Most Wanted történetét, még az is jobb, mint pár mostani film története. 😀 A fekete nyomozó, meg a stréber-rib*nc mix nyomozónő társa elég jó eltalált figura volt benne… Razor meg jó pofán vágni való kis sutyerák ellenfél, talán őt cserélném valami komolyabb karakterre.

    De nagy eséllyel csak látványfilmet kapunk, nagyon jó zenével.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..