Ki játssza el A szürke ötven árnyalata film főszerepét?

51
706

a_szurke_50_arnyalataJúliusban fogadta fel az Universal Pictures A közösségi háló forgatókönyvíróit, Michael De Luca-t és Dana Brunetti-t, hogy segítsenek elkészíteni az elképesztő sikert aratott A szürke ötven árnyalata könyv mozis adaptációját, majd nem sokkal később Jim Piddock-hoz került a projekt.
A forgatókönyvíró kiléténél azonban valószínűleg jóval több embert foglalkoztat az, vajon ki játszhatja el Christian Grey, a titokzatos milliárdos szerepét, aki forró szerelmi afférba keveredik az egyetemista Ana Steele-lel.
A E. L. James, a szerzőnő férje szerint a szerepet Ryan Gosling fogja kapni, Bret Easton Ellis, az Amerikai Pszicho szerzője azonban azt állítja, beszélt James-szel, és az azt mondta neki, hogy egy ismeretlen pornószínész, James Deen fogja kapni a szerepet, aki éppen most készíti első nem felnőtteknek szánt filmjét, a Lindsay Lohan főszereplésével készült The Canyons-ot.
Ana szerepére Ellis szintén egy ismeretlen (pornó?) színésznőt jósolt, majd hozzátette, hogy a büdzsé 15 millió dollár körül lesz, plusz az Universal 5 milliót fizetett a filmes jogokért.
Mivel a könyv hazánkban is óriási sikert arat, felteszem a kérdést, ti kit tennétek a film főszerepére?


51 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Jellemző módon egy ilyen deviáns könyvet (amelyet a megannyi értékesebb és főleg klasszikusabb irodalmi művel ellentétben) természetesen azon nyomban filmre kell vinni. Hát ez csak természetes. Nem is érdemelne az egész egy pornónál többet.

 2. Akkor ebből Patiszon lesz,úgyis most nyomott egy hasonló szerepet a Comopolisban.:)Amúgy a molyponthun elég gyengén áll a könyvecske,úgyhogy engem akkor csigázna fel a film ha egy ismerős pornószénésznő kapna benne helyet:D

 3. Én is ennek a patiszon gyereknek adnám a szerepet és tuti hogy meg is fogja kapni. Kellőképp kócos a haja. Ana-t meg játszhatná akkor kristen stewart. Ő meg kellőképp suta.

 4. hú öcsém mijjjjen izgalmas,vajon ki a pö..öm lenne a leg allkalmasabb egy ilyen ökörségre.hááát ezen most egy hétig rágom a körmöm.talán télleg egy pornós vmi régi arc a 90s évekből.vagy a legnagyobb.charlie sheen

 5. A férfi főszerepet minden képen a TERESA férfi főszerepét alakító (Mariano) vagyis Sebastián Rulli-nak adnám. Ez semmi kétség. A nőit még keresem. Szerintetek? Szerintem nagyon jó pasi, bár én a latinost kedvelem. De véleményem szerin hozzá jobban illene a szerzőnő leírása szerint, már ahogy ő látja.

 6. Fifty shades of grey movie:
  ha Ian Somerhalder játszaná Christian Greyt, én tuti oda meg vissza lennék az egész filmért ^^
  Anastasia bőrében pedig legszívesebben Emilia Clarke-et látnám, olyan gyönyörű de még is természetes

 7. Engem az erdekelne,hogy mikorra varhato a film?Oke,hogy meg a talalgatasoknal jarunk a szerepkort illetoen,de ha mar marciusban lefoglalta az Universal es juliusban volt a tovabbi egyezkedes akkor iden mondjuk nyarra teheto a premier?Tud valaki errol mar valamit?

 8. Szerintem Chrsitian szerepére Ed Westwick és Ian Somerhalder, Matt Bomer vagy Ryan Gosling.. mind nagyon jó lenne. Ana pedig Alexis, vagy Katie Holmes:) Mila Kunis szerintem nem túlzottan Anás..

 9. Hát nem egyértelmű? Greyt számomra nem játszhatja más, mint a közkedvelt Matt Bomer, szerintem ő tökéletes lenne, nem számít ,hogy a valóságban melyik nemhez vonzódik, elvégre profi színész. 🙂 Nem mellesleg pedig szürkés-kék szemű, a haja észveszejtő, és a teste hibátlan; emellett látom benne azt a tökéletességet, mégis megfélemlít, csak úgy ,mint Cristian Grey. Anastasia nekem Alexis Blendel ártatlan szépségébe tükröződik. 🙂

 10. Szerintem Christian Greyt : Matt Bomernek kéne játszania és Anastasia Steelt: Alexis Blandalnek. Rájuk pont illik a szerep, de ahogy elnéztem valami nagyon hülye színészek kapták a szerepet. Olyanokat találtak akikre nem is illik egyáltalán. Nagyon rossz választás volt eddig vártam a filmet, de már nem is akarom megnézni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ