Ki a kedvenc filmes gonoszod? – szavazás

30
162

darth_vaderSzívesen átállnál az erő sötét oldalára, hogy Vader nagyúrként parancsolhass az embereknek? Esetleg kirázott a hideg Joker ördögi nevetése hallatán? Tényleg nyerhet Harry Potter és kicsiny csapata Voldemort ellen? Neked is van egy dráágassszágod? Antihősnek lenni nem egy hálás dolog a filmek világában, hiszen az esetleg túlnyomó többségében megalázzák és földbe döngölik őket, majd végül a keselyűk martalékává válnak – mégis, időnként valami rejtélyes okból kifolyólag sokkal nagyobb hatást gyakorolnak ránk, mint ellenfeleik, a film valódi főszereplői. Az ok talán nem is olyan rejtélyes: míg utóbbiak leggyakrabban erkölcsös, bátor és jószívű – magyarán unalmas – alakok, addig a gonoszok a jellemrajzok hihetetlenül széles palettájáról kerülnek ki: a hűvös, érzelemmentes gyilkosoktól a ravasz, ördögi terveket szövögető bábmestereken át egészen a vérzivatarban tomboló őrültekig.
Neked ki a kedvenc gonosz karaktered?

Szavazás a Filmtrailer.hu facebook oldalán, (nyílt, tehát kibővítheted, ha nem találod meg a kedvencedet) a kommenteket pedig mindkét helyre megteheted. Kíváncsian várom a végeredményt!


30 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nem pont idetartozik,de ha már gonoszaknál tartunk tudna majd valaki információt lökni a Borgiak sorozatról,mert érdekelne miről szól,múltkor láttam azt hiszem HBO-n a reklámját,nem tudom adják e már.
  Pont Assassin’s Creed Brotherhoodal játszottam,hátha kapcsolódik hozzá valamilyen szinten.

 2. Hiába volt zseniális Ledger Joker-e, azért Lord Vader-hez még egyelőre nem mérhető. 😛

  Majd idővel talán.

  Voldemort meg? Na ne már, szerencsétlen Fiennes is csak lejáratja magát azzal a karakterrel… Te jó ég! 😀

  adikas: Amúgy érdekes komment…

 3. VADER VADER VADER !!!!/ és természetesen R.De Niro a ‘Szemtől szembe’-ből…..Úristen…amikor a másik Szinészistennel beszélget a kávézóban……..:)))))

 4. Szarumán
  Two-Face
  Ivan Drago (Rocky 4)
  Mr. T. (Rocky 3)
  A folyékony fémes Terminátor a T2-ben
  Abomination (Hihetetlen Hulk)
  Jesse James
  John Dillinger
  A csúf (A jó a rossz…)
  A múmia
  Bellatrix Lestrange

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ