Keys to the Street – Gemma Arterton Christopher Nolan régi-új thrillerében

3
79

gemma-artertonValami okból kifolyólag nagyon megnőtt az ázsiója Gemma Arterton színésznőnek Hollywoodban, a legújabb hírek szerint nem csupán Ridley Scott szeretné őt leszerződtetni az Alien előzményfilm sztárjának, de Christopher Nolan új, Keys to the Street című thrillerének főszerepét meg is kapta.
Nolant még 1998-ban, rendezői debütálása után bízta meg a Fox Searchlight, hogy Ruth Rendell regénye alapján készítse el a forgatókönyvet, az akkori elképzelések szerint ő lett volna a rendező is, ám később otthagyta a projektet. Nolan korábban így nyilatkozott a film kapcsán: “Nagyon remek forgatókönyv, azonban túl sok közös vonás van benne a három általam rendezett filmmel, így akarom elkészíteni.”
A sztori középpontjában Mary, egy csontvelődonor áll, aki viszonyba keverik a férfival, akinek megmentette az életét. A férfi azonban nem az, akinek látszik…


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Azért nőtt meg az ázsiója, mert mondjuk ő volt az egyik Bond csaj legutóbb. Majd A titánok harcában is benne volt, no meg a Perzsia hercegében is láthattuk.
    Nolan még nem írt rossz filmet, de valami oka csak van, hogy eddig nem filmesítették meg. Mondjuk talán A sötét lovag és az Eredet után már megéri foglalkozni a filmmel a stúdiónak úgy, hogy Nolan már nincs fedélzeten?

  2. Na igen, ő is eljutott arra a szintre hogy a nevével szinte bármit el lehet adni. Már látom is magam előtt a moziplakátot, aminek egyharmadát az fogja kitölteni, hogy Christopher Nolan forgatókönyve alapján 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..