Bár már alig több, mint egy hónap van vissza Ridley Scott A világ összes pénze decemberi bemutatójáig, az elmúlt napokban fényre került zaklatási ügyei miatt a stúdió és a stáb egyhangú döntése alapján Kevin Spacey-t kidoják a már kész filmből.
A színész által alakított J. Paul Getty szerepére villámgyorsan leszerződtették Christopher Plummer-t, a karakter érintő jeleneteket pedig azonnal hatállyal elkezdték újra felvenni.

Ilyen rövid idő alatt újraforgatást és újravágást elrendelni gyakorlatilag példa nélküli, a döntés pedig a film további szereplőit is nehéz helyzetbe hozza, hiszen Mark Wahlberg és Michelle Williams is kénytelen lesz újra visszatérni a forgatás helyszínére.

A döntés mögött nem csupán morális dolgok állnak, Ridley Scott ugyanis meg van győződve róla, hogy Spacey szereplésével drasztikusan romlanának a film esélyei a jövő évi Oscar-on, és elképzelhető, hogy a mozis bevételekre is kihatással lenne.

A hírek szerint Kevin Spacey jeleneit 8-10 újra felvenni, a jelenlegi tervek szerint a december 22-re kitűzött premier nem változik.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..