2 évtized, 10 film, 1 saga – ezzel a mondattal tette közzé Vin Diesel az Instagramján a Halálos Iramban sorozat következő részeinek bemutatóit. A jelek szerint 2 évente fogunk új részeket kapni a sorozatból: a Halálos Iramban 8. 2017. április 14-én, a Halálos Iramban 9. 2019. április 19-én, a 10. pedig 2021. április 2-án érkezik a mozikba. Ez így egész tarthatónak tűnik, és véleményünk szerint inkább kétévente kapjuk egy jól átgondolt és elkészített filmet, mint évente egy-egy összecsapkodott részt.
Diesel korábban már elmondta, hogy a Halálos Iramban 8-cal gyakorlatilag egy új trilógia veszi kezdetét, amely a 10. rész végére teljesedik ki. Az új részről egyelőre túl sok infónk nincs: Paul Walker immár semmilyen formában nem fog szerepelni benne (azaz nem fogják sem a testvérei, sem CGI segítségével megszemélyesíteni), Dwayne Johnson biztosan szerepelni fog benne és a pletykák szerint Kurt Russell is visszatér.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. ugy kéne csinálni a halálos iramban 9 részét hogyn paul walker testvére is benne legyen de a film ben van egy fia de felnöt a fiu mikor fel nöt hason lit az apjára paul walker re test vére jácaná a fiát és igy a film ojan lenne mintha az elhunyt paul walker ot lenne és igy a film sokkal ütösebb lenne vin diesel tanitaná a harcokra az üldözésekre meg a sebbeségre meg az ütös veresenyekre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ