Készülhet az Így neveld a sárkányodat 2.

9
140

igy_neveld_a_sarkanyodat_poszter2A DreamWorks Animation nyilvánosságra hozta hogy zöld utat kapott a gyártásra a Így neveld a sárkányodat második része, Hablaty, a botcsinálta – és lábú – ifjú viking és Fogatlan, az éjfúria sárkány a tervek szerint 2013-ban kerül újra a mozikba. Az első filmet 165 millióból hozták ki és nemzetközi szinten közel 500 milliót hozott, egyike volt az idén bemutatott legsikeresebb filmeknek.
Az Így neveld a sárkányodat 2-őt ismért Dean DeBlois fogja írni és rendezni, valamint az első részt szinkronizáló színészek is visszatérnek: Jay Baruchel, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, TJ Miller és Kristen Wiig hangján fognak megszólalni főhőseink.
“Semmit sem várok jobban, minthogy továbbvihessem a sztorit, és eddig nem látott helyekre vihessem el hablatyot és Fogatlan-t” – meséli DeBlois. “Nagy terveink vannak következő résszel, a fantasztikus csapattal az Így neveld a sárkányodat eredeti sztoriját akarjuk folytatni, abban a reményben, hogy ismét megérintjük a közönség szívét az egész világon”.


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez a világ legjobb meséje. 3d-ben néztem meg moziban, de ha nem lett volna 3d, akkor is ezt mondanám. Részletezhetném a dolgokat, hogy ezért, mag azért a legjobb, de nem akarom, egyszerűen ez a mese úgy tökéletes, ahogy van…

  2. Nagyon örülök neki, hisz a kedvenc filmem.Éjfúria és a szörnyen nagy rémség a kedvenc sárkányom.Szóval röviden imádom a filmet és nagyon szeretnék folytatást.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ