Készülhet a G.I. Joe 3.

8
268

GI_Joe_megtorlas_karakter_4Húsvét hétvégéjére időzítette a forgalmazó a G.I. Joe: Megtorlás bemutatóját, és a számításaik nagyjából be is jöttek, ugyanis 40.5 millió dolláros eredménnyel minden idők második legjobb Húsvéti nyitóhétvégéjét (az első a 2010-es Titánok Harca 61.2 millióval) tudhatja maga mögött a film. És tekintve, hogy a 132 milliós összesített bevétel alapján a Paramount Pictures 400 millió feletti végeredményt vár, a stúdió úgy döntött, el is kezdi fejleszteni a következő részt, egyelőre csupán G.I. Joe 3. munkacímen.
A G. I. Joe: A kobra árnyéka-val összehasonlítva a Megtorlás amerikai nyitóhétvéje ugyan kissé elmarad attól, ám a nemzetközi területeken jóval eredményesebb volt, és nem elhanyagolható az sem, hogy az új film ca. 45 millióval kevesebbe került (175 helyett 130 millió).
A magyar mozik a héten kezdik el vetíteni a filmet.


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát előbb lássuk csak a második részt,hogy milyen.
    De ha van jó ötlet és jól is tudják megvalósítani és megtartják a régi szereplőket akkor ámen!!!!

  2. Készülhet, de minek? Az első szinvonala alapján már ezt sem kellett volna összedobniuk… Majdnem olyan rossz az egész franchise, mint a Transformers-é volt.

  3. stranger: Gondolom azok nézték meg a második részt, akiknek tetszett az első is. És nekik készül majd a harmadik rész is. Ez rendben is van igy.

  4. Szombaton megnéztem a második részt és kb. azt kaptam amire számítottam. Akció akció hátán és ennyi. Szerintem az első részből kiindulva többet nem is lehetett várni ettől a franhisetól. Ami elviszi a hátán ezt a filmet az a látvány és az akció, semmi több. Moziban most van amire érdemesebb beülni, otthon viszont egy másfél órát rá lehet szánni, ha szereted az akciót…

  5. szerintem ezt moziban is érdemes megnézni nekem nagyon tetszett aza jelenet amikor a hegyen ugralnak nagyon latvanyos volt és otthon nem lett volna az igazi

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..