A ’90-es évek filmjeinek remake-elése nagy divat mostanában, és bár sokan felháborodással figyelik nagy kedvenceik “megszentségtelenítését”, azért ne felejtsük el, hogy a cél az, hogy az új generáció is megismerhesse az alkotásokat, amelyek oly nagy hatással voltak ránk a maguk idejében. A remake-hullám legújabb áldozata az eredetileg Kiefer Sutherland, Kevin Bacon és Julia Roberts főszereplésével készült Egyenesen át (Flatliners), amelyben egy csapat orvostanhallgató a halálközeli állapotról szeretne többet megtudni, ezért ellenőrzött körülmények között megállítják egy társuk szívét, majd újraélesztik őt.
Az új filmnek már van rendezője (Niels Arden Oplev, az EREDETI A tetovált lány direktora), forgatókönyvírója (Ben Ripley, Forráskód), és két főszereplő kiléte is ismert: a Rogue One: A Star Wars Story-ban is szerepet kapott Diego Luna, valamint Ellen Page.
A film pontos bemutatója még nem ismert, de elvileg 2017-ben kerül a mozikba.
Örülünk?

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A könyvek menjenek a tüzbe !Én örülök minden remaknek mert modernebb változat és akár jó is lehet.A pusztító című film remake is jó lehetne .Remélem eszükbe jut egyszer.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ