Készül a Zombieland 2.

5
922

ZOMBIELANDJesse Eisenberg, a tavaly ősszel bemutatott Zombieland egyik főszereplője a napokban nyilvánosságra hozta, hogy elkészült a második rész forgatókönyvének első vázlata, amit Rhett Reese és Paul Wernick, a Deadpool Spin-off és a GI Joe 2. írói vetettek papírra.
Ruben Fleischer, az eredeti film rendezője is megerősítette a hírt: “Igen, olvastam a forgatókönyvet” – mondta. “Úgy értem, ez még csak egy korai vázlata a filmnek és rengeteg munka lesz még vele, de szerintem lenyűgöző lesz. Nagyon izgatott vagyok miatta.” Fleischer Pillanatnyilag egyáltalán nem biztos benne, hogy ez lesz a soron következő projektje: “Több vasat tartok a tűzben, majd meglátjuk, de nagyon várom.”- magyarázza. ” “Van egy kölykös rendőrfilmem, amit a DreamWorks vásárolt meg, az is nagyon frankó. És van egy másik, amihez Mike White (Nacho Libre, Rocksuli) írta a forgatókönyvet, a címe Babe in the Woods – szintén nagyon jól sikerült. Majd meglátjuk, hogy alakul”.
Fleischer korábban már elmndta, hogy a Sony Pictures 3D-ben akarja leforgatni a Zombieland 2-őt, és nagy valószínűséggel az eredeti szereplőgárda teljes egészében visszatér.


5 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..