A DMG Entertainment, a StudioCanal és James Cameron közösen jelentették be, hogy minden idő egyik legjobb sci-fi-je és legjobban sikerült folytatása, a Terminátor 2. – Az ítélet napja újra a mozikba kerül, méghozzá digitálisan felújított 3D formában. A film első körben a távol-keleti piacon lesz bemutatva, ahol a 3D-s filmek jellemzősen magasabb bevételeket produkálnak, mint a 2D-ben készítettek. Cameron a következő szavakkal jelentette be a hírt:

“Nagy örülök neki, hogy a DMG-vel és a StudioCanal-lal közösen 3D-ben is a mozikba vihetjük a T2-t. Jövő évben lesz a Terminátor 2. bemutatójának 25. évfordulója, ez tökéletes alkalomnak tűnik rá, hogy visszahozzuk egy teljes új 3D változatban. Ha még sosem láttad, akkor ez lesz az a változat, amire meg akarsz majd nézni, és erre fogsz majd emlékezni.”

A Terminator 2 3D változatától nagyjából ugyanazt várják, mint a 2012-es Titanic 3D-től, ami további 343 millió dollárral gyarapította a film amúgy sem túl szerény 2.1 milliárdos bevételét.
A pontos bemutató még nem ismert.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..