Készül a Reszkessetek, betörők 5.

10
1293

reszkessetek-betorok10 évvel a negyedik rész megjelenését követően az ABC Family most bejelentette, hogy elkezdődött a gyártása a Reszkessetek betörők /Home Alone/ franchise ötödik részének. A rendezői székben Peter Hewitt (Garfield, Műkedvelő műkincsrablók), a fő szerepekben pedig Malcolm McDowell, Edward Asner, Debi Mazar, Eddie Steeples és Christian Martyn lesz látható.
A Reszkessetek, betörők 5-ben a 8 éves Finn (Martyn) elszörnyedve veszi tudomásul hogy családjával a napfényes Kaliforniából Mainbe költöznek, a legrémisztőbb házba, amit valaha is látott. Mivel Finn meg van róla győződve, hogy a házat kísértetek lakják, trükkös csapdákat állít fel, hogy elkapjon egyet. Amikor szüleik egy nap bent ragadnak a városban, Finn nővérével (Jodelle Ferland) marad egyedül és a csapdák működésbe lépnek – egy csapat tolvajon, akik éppen az ő házukat választották ki következő célpontjuknak…


10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A 4. rész az tényleg azon a szinten van, h ember legyen aki azt végig tudja nézni! Borzalmas. A hátamon feláll a szőr ha meghallom azt, hogy Reszkessetek betörők 4. Ezután a ,,baki” után nem tudom, hogy gondolnak egy 5. részt! :O

  2. Amíg Chris Columbus kezében volt a project, addig működtek a filmek, hiszen ő nem csak az ócska poénokra hegyezte ki az egészet, hanem mellette valami briliáns hangulattal is megáldotta műveit. Ezt meg kár megcsinálni.

  3. Az 1,2 tény,hogy óriási filmek,legalábbis számomra nagy kedvencek még mindig. A többihez csak TV-n keresztül volt szerencsém…bár ne lett volna. Ez meg őszintén,minek/kinek ?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..