Készül a Project X 2.

7
2412

Project X poszterMiután a hétvégén a várakozásokat is meghaladóan jól nyitott a Project X – A buli elszabadul (20,7 milliót hozott a 12 milliós költségvetés ellenében) a Warner Bros. nem pazarolja az értékes időt, és rögtön neki is látott a folytatás elkészítésének, Michael Bacall-t, az első rész, valamint a hamarosan mozikba kerülő 21 Jump Street – A kopasz osztag forgatókönyvíróját felfogadva a szkript elkészítésére.
A sztoriról egyelőre nincs hír, de vélhetőleg az első részhez hasonlóan egy újabb őrületes bulit láthatunk majd, amelynek következményei még az első részben látottakat is felülmúlják.
Todd Phillips és Joel Silver producerek, valamint Nima Nourizadeh rendező részvételéről jelen állapotban még nem esett szó.


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kicsit hajaz a Másnaposokra! Első rész ütött, a második meghát…
    kb ugyanazt várom ettől a második résztől mint a Másnaposok2-től
    sikerfilm után-kisebb bukás! legalábbis szerintem. (de reméljük h tévedek)

  2. Hát szerintem ha Todd Phillips kimarad belőle akkor elég lapos film lesz. Szerintem az első rész hatalmas volt. 🙂 akkora hatással volt ránk, h mi is csináltunk egy orbitális bulit Balatonfenyvesen 😀 persze nem ekkorát, de nagyon ütős volt. 😀 A lényeg, h ne térjek el a tárgytól, várom a második részt de remélem h megint Todd Phillips lesz a producer. 🙂

  3. Hihetetlenül fölösleges ebből még egy… lefogadom hogyugyanazt a forgatókönyvet fogják használni plusz még egy-két poént beleírnak, talán kiveszik azt a részt hogy a fszereplő hülyegyerek elaz egész filmet átrinyálja ,hogy ő nem aka r ekkora bulit. Kiszámítható és sablonos film, nem kell belőle mégegy.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..