Készül a Hulk TV sorozat

14
373

HulkRemek hírrel szolgált az ABC a Bosszúállók, és azon belül Hulk rajongói számára: a Hihetetlen Hulk sorozat, amiről már 2010 vége felé hallani lehetett, továbbra is fejlesztés alatt van. Az ABC-ről nem árt tudni, hogy a Marvel-hez hasonlóan Walt Disney tulajdonába tartozik, azaz valóban megvan minden háttere hozzá, hogy sikerre vigye a tervet.
A csatorna elnöke, Paul Lee a következő nyilatkozatot tette közzé: “A Hulk fejlesztés alatt van. Erre az idényre már biztosan nem, de reményeink szerint a következőre készen lesz.”
Lee különösen büszke rá, hogy a Marvellel közösen fog dolgozni a csatorna:
“Kimondhatatlanul büszkék vagyunk rá, hogy a Marvel Bosszúállók csapatának társai lehetünk. Agresszívan folytatjuk tovább a projekt fejlesztését. Vannak már eredményeink, de jelen pillanatban még nem mondhatok róla semmit.”
Egyelőre korai lenne bármit feltétezni a sorozatról, de annak a valószínűsége, hogy Mark Ruffalo lesz a sorozat főszereplője, elég kicsit. És hogy lesz a köze a nemrég említett harmadik Hulk filmhez? Meglátjuk.


14 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én is inkább az egész esti filmre szavazok, elvileg 6 filmre szerződtek le Mark Ruffaloval. Nem kell egy új színésszel egy TV sorozat. Bár biztos megnézném mindegyik részét főleg ha Mark Ruffalo a főszereplője. De inkább a mozifilmek.

  2. Én is az egész esti filmre szavazok! A sorozat nem hat meg, meg a Disney sem. Maradjon az a szar a John Carter-nél… de komolyan milyen cím ez? 😀 Képzeljétek el ezt magyarba pl: Kovács Zoltán – A film… pffffff 😀

  3. A sorozattal én sem értek egyet, maga a koncepció is arról szokott szólni egy sorozatnál, hogy kis költségvetésből csinálják meg, na már most egy képregény, amiből árad a nagyság, a hatalom… nem igazán összeférhető így. Mozifilmben van idő és pénz is ezt kifejteni. Persze egyre olcsóbbak és gyorsabban előállíthatóak a speciális effectek is, de még sem az…

    Ugyan nem egy téma, de a Termináror sorozat is k..va gagyi lett. Pedig nagy rajongója vagyok a franchise-nak

  4. Ez a dolog már ott necces, hogy Hulk CGI lény, azaz szerepeltetése igen költséges technikán alapul. Akadt már néhány olyan nagyköltségvetésű sorozat, aminek büdzséje talán elbírna ekkora terhet, de közel sem ez a jellemző, plusz magát a figurát sem találom olyan népszerűnek, hogy nagy sikert arasson.

  5. Nem értem, hogy miért fáj az mindenkinek, ha lesz egy sorozat is. A mozifilmeket úgysem befolyásolja majd, mert ha jól tudom , akkor 6 filmre már leszerződött Mark. A régi Hulk sorozat amiben Lou Ferrigno játszotta, elég jó és népszerű volt akkoriban. A mai szemmel már inkább vicces, de akkor nem volt az. Ezt szerintem úgy kéne felfogni, hogy csak egy újabb szórakoztatás, ami a mi zsebünket nem nagyon fogja érinteni csak legfeljebb a nézői statisztikával.

  6. pedig vszinű a jövő a költséges nivós tv sorozat.ezt ugy általában is gondolom.aszuperhősöknél vszinű ez lesz a trend.igy legalább több karakter is beindulhatna.nincs ezzel semmi gond

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..