Készül A fekete ruhás nő folytatása

13
101

woman_in_blackA James Watkins (Eden Lake – Gyilkos kilátások) rendezésében és Daniel Radcliffe főszereplésével készült A fekete ruhás nő átszámítva 33 millió dolláros bevételt termelt Angliában – 120-at összesítve -, amivel az elmúlt 20 év legsikeresebb horrorfilmje lett a szigetországban. Simon Oakes, a Hammer produkciós cég elnöke tegnap bejelentette, Susan Hill-el közösen nekilátnak a következő rész fejlesztésének, ami a The Woman in Black: Angels Of Death címet kapja és mintegy 40 évvel később folytatja A fekete ruhás nő történetét.
A forgatókönyvet Hill eredeti, az elmúlt pár évben elkészített sztorija alapján Jon Crocker fogja megírni, a gyártás pedig természetesen ugyanaz a csapat végzi, amely az első részt készítette.
“Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ismét Susannal dolgozhatunk, a The Woman in Black: Angels Of Death egy fantasztikus új történet lesz, ami minden izében ugyanolyan magával ragadó és félelmetes mint elődje, A fekete ruhás nő.” – nyilatkozta Oakes.
További részletek a filmről nem lettek nyilvánosságra hozva, de az időtávlat miatt valószínűsíthető hogy Daniel Radcliffe már nem fog benne szerepelni, bármennyire is dicsérték a kritikusok érett alakítását.


13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem tetszett a film. Volt benne egy-két jó húzás. A színészek játékával sem volt gondom, csak pont a főszereplő nem tetszett, illetve számomra nem volt hiteles az apa szerepben. A többi rendben volt.

  2. Én láttam az első részt és nekem nagyon elnyerte a tetszésemet, mind Daniel alakítása mind pedig a történet 🙂
    Örülnék ha visszatérne a folytatásban 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..