A Cannes Filmfesztivál egyik első bejelentése egy 27 éve várt folytatásról szólt: A Bill és Ted 3. immár tényleg valósággá vált, a Bloom Bill & Ted Face the Music címen van jelen a fesztiválon, és már egy szinopszist is összeütöttek hozzá:

“Amikor utoljára találkoztunk velük, Bill és Ted időutazó tinédzserek voltak, akik a történelem vizsga letétele mellett a bandák háborúját is próbálták megnyerni. Középkorúan, családos férfiakként a két jóbarát továbbra sem teljesítette be a jóslatban szereplő végzetüket, ami szerint az ő zenéjük fogja megmenteni az Univerzumot. Több ezer zenét szereztek közösen, egy azonban még mindig rájuk vár: a legnagyobb dal, ami valaha létezett. Amikor egy jövőből érkező látogató újra figyelmezteti őket, hogy csakis az ő zenéjük mentheti meg az Univerzumban jelenleg ismert életet, Bill és Ted újabb időutazásra szánja el magát, amelynek célja, hogy megtalálják a kulcsot a zenéhez, amely visszahozza a harmóniát az Univerzumba. Lányaikkal közösen, újabb történelmi figurákat és legendás zenészeket megismerve Bill és Ted jóval többet talál, mint egy dal…”

Keanu Reeves és Alex Winter visszatérnek korábbi szerepeikbe, több szereplő egyelőre azonban még nem ismert.
A filmet Dean Parisot fogja rendezni az eredeti Bill és Ted filmek írói, Ed Solomon és Chris Matheson forgatókönyvéből.

A film forgatásának kezdete egyelőre nem ismert, a hivatalos infó szerint jelen pillanatban a gyártás előkészítő fázisában van.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..