Nemrég kiderült, hogy júliusban már el is kezdik forgatni az X-Men új spin-off-ját, az Új mutánsokat, ma pedig további infók érkeztek hozzá, egyenesen Josh Boone író/rendezőtől, aki azt állítja, kész horrorfilmre számíthatunk.

“Egy komplett horror film forgatás lesz az X-men univerzumon belül. Nincsenek kosztümök. Nincsenek szupergonoszok. Valami nagyon, de nagyon más dolgot próbálunk készíteni.”

Szép sorban érkeznek a casting hírek is a filmhez: egy ideje már tudjuk, hogy Maisie Williams lesz Wolfsbane, Anya Taylor-Joy pedig Magik nevű mutánst alakítja.
A legújabb hírek szerint Henry Zaga Sunspot szerepében lesz látható, és Rosario Dawson is csatlakozhat a stábhoz. Dawson pontos szerepét nem tisztázták, azonban tekintve hogy az Új mutánsokat alkotó 6 tag közül 3 férfi, kettő nőt pedig már ismerünk, a Dani Moonstar mutáns szerepe marad neki, aki egy Cheyenne indián származású mutáns illúzionista, pszionikus és energiaalapú képességekkel.
Bár hivatalos sztori még nincs a filmhez, egy kiszivárgott szinopszis már van:

“Egy titkos létesítményben akaratuk ellen fogságban tartva, 5 új mutáns saját erejükkel és a múlt bűneivel is kénytelen lesz szembenézni. Nem a világot akarják megmenti, csupán saját magukat…”

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..