Kész a Star Wars: Az ébredő Erő végleges vágása. Nem lett Disneysítve.

2
308

Star Wars: Az ébredő Erő 9Amikor a Disney megvásárolta a LucasFilmet és bejelentette a Star Wars: Az ébredő Erő, rajongók milliói kezdtek el aggódni, hogy a stúdió elkerülhetetlenül otthagyja a nyomát a filmen, mint ahogy azt általában meg is teszi. J.J. Abrams rendező a Vanity Fair egy hétvégén tartott gáláján azonban megnyugtatott mindenkit, hogy bár a szerződés szerint a stúdió bármikor átvehette volna a kreatív kontrollt a film felett, mégsem tette, pedig már el is készítette a végső vágást belőle.

“Igen, igen. Ha egy Disney projektet csinálsz, van benne egy kikötés, amin legszívesebben áthajtanál egy kocsival. Nem tudom eleget ismételni, hogy Robert A. Iger és Alan Horn mennyire megértették ezt az egész dolgot, ami most már a Disney része. Meg sem próbálták “Disneysíteni”. Semmit mást nem tettek – szerintem hihetetlenül okos módon -, minthogy átengedték Kathleen Kennedy-nek a terepet, aki abba az irányba tereli a Lucafilmet, amiben szerintem is haladnia kell.”

Hivatalos tartalmat még továbbra sem kaptunk a filmhez, Kathleen Kennedy azonban nemrég megerősítette, hogy a folytatások, a Star Wars: Episode VIII és IX Luke Skywalker családjának történetét fogja folytatni.
A box-office elemzők december 18-ai nyitóhétvégére 600 millió feletti eredményt várnak, amivel könnyedén maga mögé söpörheti a film a Jurassic World júniusban beállított rekordját.

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ