Todd McFarlane, a Spawn – Az ivadék megalkotója már 2011-ben arról írt, hogy készíti a forgatókönyvet a reboot-hoz, 2013-ban pedig már arról beszélt, hogy hamarosan akár gyártásba is mehet a film. Nem ment.
Most úgy tűnik, McFarlane egy újabb körnek kezd neki, a ComicBook.com-nak a napokban adott interjújában ugyanis újabb részleteket árult el a projektről, ami állítása szerint igen jól áll, és akár még az idén el is kezdődhetne a forgatás.

“Befejeztem a forgatókönyvet, most épp a szerkesztgetem. Most 183 oldal, a producerek pedig inkább a 120 körülieket szeretik. Még így is inkább 140 lesz, ugyanis rengeteg külön részletet tettem bele saját a magam számára. Ez egy rendezői szkript. Lassan szeretnék elindulni Hollywood-ba és elkezdeni csalogatni a színészeket.”

A jelek szerint McFarlane a rendező teendőket is saját maga szeretné elvégezni (ez lenne az első filmje), és állítása szerint, amennyiben a stúdió beleegyezik ebbe, megpróbálja alacsonyan tartani a költségeket is.
Szóval egy elsőrendezős, low-bugdet Spawn reboot van készülőben, feltéve, hogy nem a levegőbe beszélt (ismét) az alkotó.
Mit gondoltok?

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ