2014-ben nagy sikert aratott a Luc Besson forgatókönyvével és rendezésében készült 2014-es Lucy akciófilm, így igazából csak azon csodálkozunk, miért vártak ennyit a folytatás bejelentésével.
A Luc Besson tulajdonában lévő EuropaCorp azonban nemrég részvényestalálkozót tartott, ahol kiderült, hogy az író/rendező nem csak hogy nekilátott, de már be is fejezte a Lucy 2. forgatókönyvét, úgyhogy nagy valószínűséggel a közeljövőben hallani fogunk a projektről.

Az eredeti film főszereplője Scarlett Johansson volt, aki akarata ellenére drogfutárnak használt fel egy bűnöző banda. Lucy testében azonban megsérül a kábítószert tartalmazó zacskó, és a szer a szervezetébe jutva szupererőkkel ruházza fel. Az első dolga természetesen a bosszú…

A folytatás sztorijáról sajnos semmiféle infót nem kaptunk, ám a legtöbben úgy vélekednek, hogy Scarlett Johansson visszatérne a címadó szerepbe, még akkor is, ha az eredeti film lezárását nézve ez egy kicsit fura lenne.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..