Kész a Harry Potter 8. Csak éppen színdarab formájában. Egyelőre…

3
434

Harry Potter 8Tavaly nyáron derült, ki hogy készülőfélben van egy színdarab, amelyet J.K. Rowling ír, a története pedig szorosan kapcsolódni fog a Harry Potter franchise-hoz. Harry Potter and the Cursed Child címéből a legtöbben arra következtettek, hogy egy előzménytörténet kerül majd bemutatásra, amelyben megtudhatjuk, hogyan ölte meg Voldemort Potter szüleit, és került a homlokára az ominózus jel – tegnap azonban nyilvánosságra került a hivatalos szinopszis is, amiből kiderül, hogy voltaképpen egy folytatást kapott a franchise, amelyben 17 évet ugrunk előre az időben. Lehet reménykedni, hogy a Warner Bros. megint mozgásba lendíti a kerekeket…
Nézzük hát a szinopszist:
“Harry Potternek lenni mindig is nehéz volt, és azóta sem lett könnyebb. Harry a Mágiaügyi minisztérium agyondolgoztatott alkalmazottja, szerető férj és a boldog apja három iskoláskorú gyereknek. Míg Harry saját múltjának árnyékai próbálja távol tartani, legkisebb fia, Albus a családi örökség kéretlen súlyát nyögi. A múlt és a jelen elkerülhetetlen összefonódása mind az apa, mind fia számára keserű igazságot tartogat: A sötétség néha a legváratlanabb helyekről érkezik.”

A színdarabot 2016 nyarának végén mutatják be a londoni Palace Színházban, nem sokkal a Legendás állatok és megfigyelésük mozibemutatója előtt. Ti szívesen megnézték, hogyan folytatódnak a felnőtt Harry Potter kalandjai a mozikban?

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerintem Harry Potter élete egy olyan téma ami kimeríthetetlen, és minden lehetősége érdemes megragadni, hogy ez a mozik vásznára lehessen vetíteni, valamint DVD formában a polcra kerülhessen.
    Egy baj lehet, a színészgárda kiválasztása, de véleményem szerint más színészekkel is élvezhető lenne a film, de eredetikkel lenne a legjobb.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ