Kérdés a SPOILER-ekről, a Star Wars kapcsán

2
941

Természetesen SPOILERES-en.
Ötödik hete vetítik Star Wars: Ébredő erőt, és mivel folyamatosan érkeznek a folytatással kapcsolatos hírek, sokszor lehetetlen feladatnak ígérkezik úgy megírni egy cikket, hogy ne SPOILERezzünk el valami fontos eseményt azok előtt, akik esetleg még nem látták az eredeti filmet. Mivel alapvetően már a csapból is ez folyik, ráadásul vannak nekünk Kárász Róbert-féle derék embereink is, igen nehéz elképzelni, hogy van olyan élő ember kicsiny országunkban, aki ne szembesült volna vele, hogy Han Solo bizony meghal a film végén. Mindenki egyetért azzal (én sajnos is személyesen is megtapasztaltam), hogy ezzel a tudattal végignézni a filmet teljesen más lenne, mint nélküle.
De mikor írhatjuk ezt le úgy, hogy ne kelljen teletűzdelni az egész cikket a kötelezően nagybetűkkel írandó felirattal? 5 hét elég? Vagy várjuk meg, amíg lecseng a DVD- és Blu-ray vásrlási láz? Vagy még egy év múlva is vigyáznunk kellene, nehogy véletlenül ellőjük a film poénját?
Várom a véleményeket, zárszónak pedig a földkerekség egyik legnagyobb tahója:

Star_wars_spoiler

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nyilván azok számára, akik csak DVD-n vagy esetleg TV-ben fogják megnézni rossz, ha lelövik ezt a poént. Esetleg címben nem írjátok bele ezt, a cikket meg kezditek, ha nem láttad ne olvasd tovább … aki meg megteszi, magára vessen …
    A terempjárós csávó részétől meg ez tényleg elég morbid volt …

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..