Újabb hírek és néhány kép is érkezett a Szellemírtók reboot-hoz, ami kapcsán a Sony főnöke szó szerint elküldte a p*ba a filmet ellen felszólaló netezőket. A képeken a női főszereplőkön kívül felbukkan Chris Hemsworth is, aki láttán páran valószínűleg hangosan fel fognak röhögni – a csupa izom kétméteres viharisten ugyanis ezúttal egy szemüveges kis irodistának lett öltöztetve.
A reboot a régi szálak boncolgatása helyett teljesen új sztoriban csöppent minket, aminek középpontjában Erin Gilbert (Kristen Wiig) és Abby Yates (Melissa McCarthy) áll, akik évekkel a jelen eseményeket megelőzően írtak egy könyvet, amely a szellemekről mint létező tényről beszél. Egy nap azonban a könyv valósággá válik, New York-ot ugyanis egyik pillanatról a másikra elárasztják a szellemek, és egyedül ők képesek harcba szállni, hogy megmentsék a “Nagy Almát”.
Az Entertainment Weekly beszámolója szerint a város megszálló szellemek a különböző időszakokból származó halott bűnözők lesznek, középkori zarándokoktól kezdve a régi tengerészeken és polgárháborús gonosztevőkön át az öltönyös maffiatagokig mindenki fel lesz vonultatva.
A film mellékszerepeiben feltűnik Andy Garcia is, aki New York polgármesterét alakítja, és egyes pletykák szerint Dan Aykroyd-dal is találkozhatunk majd, egy taxisofőr szerepében….

1 hozzászólás

  1. hát (tudom, nem kezdünk így mondatod, de most mégis, bocs 🙂 ), nem is tudom, akár jó is lehet, de hogy mi a fenének megint reboot … na mindegy … Thor tényleg vicces így 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..