Elképzelhető hogy hamarosan egy előzetes is érkezik, egyelőre azonban be kell érnünk pár képpel az új Power Rangers filmhez – a képeken első alkalommal láthatók a rangerek újratervezett öltözete.
A film szereplői: Kimberly, a rózsaszín Ranger – Naomi Scott, Kimberly, a kék Ranger – RJ Cyler, Jason a vörös Ranger – Dacre Montgomery és végül Trini a sárga Ranger – Becky G.
A hazánkban mérsékelt népszerűségnek örvendő franchise egy 1993-as rajzfilmsorozatból indult ki, amit később további rajzfilmek, majd mozifilmek és videojátékok is követtek. A Power Rangers középpontjában négy hétköznapi ember áll, aki különböző szupererőket birtokló hősökké tudnak változni, és így veszik fel a harcot a gonoszok ellen.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Elbx..ott egy cikknek sikerult ez,ember. Sok volt a palinka tegnap este? 🙂 Kimberly ezen iras szerint kek es rozsaszin ranger is egyszerre. Valamint a “mérsékelt népszerűségnek nem örvendő franchise” Ez, sem emlitheto egy ertelmesen megfogalmazott mondatnak. De, kitartas! Egyszer, biztosan sikerul ertelmes cikket is osszedobni. Szoritok ehhez. Masreszt, 4 ranger,amikor 5-rol szol a fama, plusz minden kepen 5darab emberke jelenik meg ranger cuccban? Ezt, sem vagom. De, mivel nem ismerem az adott “remekmuvet”,lehet informalatlan vagyok. Ne legy joo es szep napot!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ