Keanu Reeves visszatérhet a Féktelenül 3-ban?

2
1375

FektelenulAz 1997-es Féktelenül 2.-őt sokan minden idők egyik legrosszabb folytatásának tartják, az első rész főszereplője, Keanu Reeves már a forgatókönyv elolvasása után úgy döntött, hogy nem vállalja a szereplést a filmben, és ezzel az egész franchise-ot is maga mögött hagyta. Amikor tavaly feltették neki a kérdést, hogy lát-e esélyt a sorozatba való visszatérésre, röviden csak ennyit nyilatkozott: “Ez a busz már elment”
A dolgok azonban úgy néz ki, megváltoztak, ugyanis amikor a múlt héten megrendezett Fantastic Festen – John Wick című filmjét promotálta éppen – egy újságíró ismét nekiszegezte a kérdést, már más hangnemben válaszolt:
“Oh, Istenem! Speed 3: Redemption! Még szép… értitek, mit akarok mondani? Jack Traven épp most porolja le magát.”
Vicc volt, vagy az elmúlt években elkerült klasszikus folytatások/remake-ek hatására mégis megváltozott Reeves véleménye? Esetleg a stúdió tett neki valami remek ajánlatot? Reméljük hamarosan kiderül, de addig is: ti szívesen fogadnátok Keanu Reeves-t egy újabb Féktelenül filmben?2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..