Tavaly októberben már elkezdődött a John Wick forgatása, és decemberben Laurence Fishburne is csatlakozott a stábhoz, ám a Star Wars: Ébredő erő körüli hatalmas felhajtásban valahol elveszett ez a hírmorzsa. Keanu Reeves azonban a közelmúltban az IGN-nek adott egy interjút, amelyben említést tesz Fishburne karakteréről:

“Laurence fantasztikus szerepet kapott, az alvilágban a The Bowery King-ként emlegetett figurát fogja alakítani. Nagyszerűen játssza el a karaktert, humort, intelligenciát és karizmát hozva magával – lenyűgöző színész, igazi megtiszteltetés volt ismét vele dolgozni. Peter Stormare szerepe is jóval több egy egyszerű cameo-nál – egyszerre vicces és titokzatos.”

Az új szereplők között van még a Ruby Rose, Riccardo Scamarcio, és a rapperből színésszé avanzsált Common, aki az egyik főgonoszt fogja alakítani – egy bűnszervezetet vezető női biztonsági gárdájának a főnöke lesz, azaz valószínűleg lesz egy-két csörtéje Keanu Reeves-szel. Reeves egy kis ködösítéssel a sztoriról is beszélt egy kicsit:

“A nagy kérdés az volt, mi lesz a következő fejezet? Hogyan folytatódik a sztori? Nagyobbra kell nyitni a világot – a rejtett alvilágot. A bérgyilkosok rejtett világát. Az akciójelenetek is fejlődtek, ha az elsőre úgy tekintünk mint a fekete övre, akkor ez már a 3. dan. Nagyszerű a karakter és nagyon szórakoztató az egész projekt.”

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ