Karib-tenger kalózai 5-6 Johnny Depp nélkül?

48
4049

Jack_SparrowTovább gyűrűznek az esemény a Karib-tenger kalózai körül – a Walt Disney, úgy tűnik, a negyedik rész után már nem számít Johnny Depp szereplésére az új trilógia fennmaradó két részére – Depp nyilatkozata alapján, ezt nagy valószínűséggel jó okkal teszik, – a stúdió ugyanis egy új színészt keres a filmre. Mentségükre szóljon, hogy nem Jack Sparrow-t akarják mással eljátszani, egyszerűen egy új karaktert keresnek, akire fókuszálhatják a  Karib-tenger kalózai ötödik és hatodik felvonását. Depp-nek elméletben meglenne a lehetősége arra is, hogy a negyedik részre aláírt szerződésből kitáncoljon – amennyiben a forgatókönyvre határozottan kijelenti, hogy szörnyű -, de nem valószínű hogy megteszi, mivel egyrészt nagy csalódást okozna a rajongóinak, másrészt a szakmai jó hírének sem tenne jót.

Két kérdés vetődik fel:

– Vajon kit találhatnak a filmbe, aki a hihetetlenül karizmatikus Depp-et helyettesítheti?
– Egyáltalán érdekel valakit a Karib tenger kalózai Johnny Depp – és Jack Sparrow – nélkül?


48 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nem elképzelhetetlen,hogy kitalálhatnak egy olyan karaktert,aki tudná helyettesíteni Jack Sparrow aliasz Johnny Deep-et.És ezt egy rajongója írta.Amúgy az egész Karib-Tenger kalózai nem ér semmit már Orlando Bloom és Keira Knightley nélkűl sem,nem hogy Johnny Deep nélkűl.

 2. Engem érdekel nélküle is.
  Totálisan letojom, hogy ki van benne vagy ki nincs. A cél úgyis az, hogy jó filmet csináljanak.
  Mellesleg belegondolva nem hiszem, hogy Depp miatt volt ilyen sikeres ez a film, ha a színész miatt mentek be a népek a moziba, akkor a többi filmje miért nem hozott egy milliárd dollárt?

 3. már nem azért denincs senki aki pótolhatná Johny Deepet a karib tenger kalózaiból. szerinte a nézettsége sokat vesztene ha Jack sparow nem lenn e benne többé . Hiszen az egész történet Johny Deep figurájára épült!!!!!
  Nagyon nagy csalódást okoznának a rajongóknak ha Johny Deep távozna a filmből!:( 🙁
  Akkor inkább már ne is forgassák le a 5.-6. részt!!!!!!!!!!! 🙁

 4. amugy nem nem lenne jó film deep nélkul semmi esély rá ha már vele kezdték el vele is fejezzék be hiszen a világ legjobb szinészei skálán a 12. helyen van és ez nagy teljesítmény azért mg kellett dolgoznia ezért!!!!!!!!!

 5. Szerintem is Jack Sparrow nélkül az egész film nemérne semmit.
  Legjobban majdnem ő szerepel és el sem lehet képzelni nélküle…
  Nagyon csalódott lennék ha nem szerepelne benne.Eddigi egyik kedvenc filmem…Remélem ez mind csak egy ócska duma…

 6. Csá NEM érdekelne senkit a Karib tenger kelózai 5-6 talán több része Johny depp nélkül hisz tőle vicces a film. Nekem például a kedvenc filmem de Jack Sparrow nélkül a legeslegbénább film lenne. meg hogy nézne ki az hogy egyszerűen egy ismeretlen valaki új a főszereplő!!!!!!!!! ez egy jónagy marhaság lenne pffffffffffff :):):):):) de ha nem veszik ki Johny Deppet akkor :D:D:D:D:):):):D:)

 7. Bocs igy gondoltam ha kiveszik akkor 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 ha nem veszik ki akkor 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

 8. Nem hiszem el….ha valaki ennyire hülye h ki vennék Sperrow-t akkor jobb ha a Karib tenger kalózai szerkesztői le is húzzhatják a redönyt…mert szerintem így a többség meg sem nézzné…..szal ne h meg mrjék tenni…!!!!!!!!!!!!!

 9. ááá A Karib tenger kalózai Johnny Depp nélkül kb. mint a Dallas Dzsoki nélkül. Meglehet csinálni, de Jack Sparrow karakter maga Depp valósította meg és formálta ilyenre, más nem tudná akár milyen jó színész nem tudná eljátszani. És igen, Johny Depp-et nyugodtan említhetjük Stalone, és más nagy színészekkel együtt, mert akár tetszik akár nem nélküle már a Karib 2 sem készült volna el, mert engem is a legelső részben az ő karaktere fogott meg igazán, és csak azért néztem végig, és csak miatta lett az egyik kedvenc filmsorozatom.

 10. szó sem lehet erről Johnny depnek ott kell lenie a filmen mert ugy elképzelhetetlen az egész film nem nem nem ha nem depp lesz Jack Sparrow akkor csödött mondhatnak a stáb és mindenki ennyi Remélem nem igy lesz és Johnny Depp visszatért Jack Sparrowként .A legnagyobb rajongoja a filmnek :Brigi

 11. sztem így senki nem nézné meg olyan szívesen a filmet a főszereplő nélkül. :// uncsi lesz így az egész meg szörnyűű!!! ráadásul nem is úgy fejezték be a 4. részt h ez megtörténhessen. pff..:@

 12. mit???? akkor meg se nezem…. johny depp a legerdekesebb az egeszben…. ha o nem lenne nem nezem.. ..ugy van ahohgy a tobbiek is mondjak..akkor inkabb haggyatok abba az egeszet… elmenet a jozan eszetek?? .jaj… ti bolondok vagytok…johny depp…gyonyoru…ha lehet tegyetek be meg julia roberts-et is ,es engem is :D:)…akkor lessz a legerdekesebb,karib tenger kalozai egy rajongoval a filmben … s fl.. h az akarok lenni s enekesno :D:”>…puszi..kivanjatok szerencset

 13. Nem lehet megcsinálni a következő részeket Johnny nélkül!!! Kivenni Jack Sparrowt és más karaktert betenni a helyére?! Hülyeség és bukás lesz a vége: A rajomgók meg se fogják nézni a filmeket!!! A filmet az emberek 90%-a Jack miatt nézi!!!

 14. Ha Johnny Depp nincs benne a Karib tenger kalózai 5-6-ban
  akkor az egész film nem érne semmit.
  Hiszen ő a legfőbb szereplője a filmnek.
  Ha nincs benne nincs értelme megnézni.

 15. Ha nem lesz benne Johnny az 5-6. részben én esküszöm írok egy levelet annak aki kitalálta ezt..Az lenne jó ha Will Elizabeth visszakerülnének és csinálnának megint egy olyat amilyen a 2-és 3. rész volt

 16. Hali!

  Szerintem nagy “butaság” lenne, ha kivennék Johnnyt azaz Jacket a filmből… Szeretem az összes többi szereplőt, de akkor is ő a kedvencem.^^ Most, hogy ezt a cikket elolvastam, komolyan ideges lettem, mert ha megtudom, hogy nem lesz bennt a többi részben, akkor talán meg sem nézem… És én most válaszolok a 2 kérdésre: 1.Kit találnálak? Szerintem senki nem lenne olyan jó hozzá, mint Johnny.
  2.Talán érdekel sok embert Jack nélkül is a film… De az Én véleményem az, hogy a legtöbb embernek nagyon hiányozna… Hát ez volt az Én véleményem.

 17. Én nem nézném meg nélküle szívesen a filmet. Én rajongója vagyok Johnny Depp-nek ezért ugy nem is érdekelne mert ő visz színt az egészbe. De mivel ezt még 2009-ben írták nemhiszem hogy ugy lesz. Ha jó lesz a forgatókönyv akkor Jonny benne lesz ígyis-úgyis (: nélküle nincs film.!

 18. En szerintem az 5-6 részben benne kéne lennie az Elizabethnek,a Willnek,
  az Angelicának és foleg a Jacknak,mert kapitány nélkul nem lenne jó a film.De az se lenne jó ha csak a Jack Sparrowról szólna mert akkor az nevet kéne adni a filmnek,hogy Jack Sparrow kapitány kalandjai vagy valami ilyesmi.Johny Depp nélkul tényleg ne legyen film!!!!:D

 19. én ugyanazt gondolom,mint a többiek…egy kupac szart se érne Johnny Depp
  nélkül a karib.Ha már vele elkezdték akkor vele is fejezzék be!!
  A fele nézetség megsem nézné.Remélem ez csak valami hülye pletyka. 🙁

 20. Szerintem se az igazi a Karib tenger kalózai Jack nélkül, hiszen ő a főszereplő!!! És főszereplőt nem vehetnek ki a filmből!! Senki nem helyettesítheti sem Jonny Depp-et vagyis Jack Sparrow-t!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.